2777
2789

من ۳۰ سالمه

اولین بارداری من ۲۷ سالگی بود که در هفته ۱۸ مشخص شد که سه تا از مهره های ستون فقرات جنینم انحراف داره و مجبور شدم با چندین مرحله قرص واژینال در بیمارستان سقطش کنم....

بعد از سه ماه دوباره باردار شدم، همه چیز خوب بود ولی در هفته ی ۲۳ خیلی ناگهانی دچار درد و کمی لکه بینی شدم و جنینم بدنیا اومد و آسمونی شد،،

بعد چند ماه که عکس رنگی گرفتم متوجه شدم رحمم کمی حالت کمانی شکله و دکترا گفتن اینبار باید سرکلاژ بشم... و ۸ ماه پیش بعداز یک ونیم سال اقدام برای بار سوم باردار شدم ولی پوچ بود و سقط شد....

الان هم چند ماهه اقدام کردم ولی باردار نمیشم...

سه هفته پیش رفتم سونو و گفتن تخمدانم پلی کیستیکه،

در حالی ک تا الان متوجهش نبودم، پریودام معمولا بین ۳۳ روز تا ۳۸ روزه اس...

البته غلظت خون هم دارم بعده سقطام آزمایش دادم فهمیدم..

کسی هست شرایط منو داشته باشه؟

چیکارکنم؟میترسم بارشدمم سقط بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت نظر دکتر درست حسابی برو اینهمه سقط واسه بدنت خوب نیست دکتری برو که دلیل سقط متعددت رو بدونه ن که موش آزمایشگاهی کنه تو رو

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اولی که ۳ تا مهره انحراف داشت یعنی چی میشد ؟بعدا درست نمیشد که سقط کردیش؟

نه گفتن ممکنه حتی نتونه راه بره

پیش خیلی از دکترا بردیم سونو رو گفتن سقط کنید وگرنه با چندین عملم درست نمیشه

یعنی میشه تازه پلی کیستیک شده باشم؟

منم بعد ۱۰ سال فهمیدم تا الان تو مطبا بیشتر سونو میشدم که خوب بود حالا رفتم سونو بیرون نشون داد آزمایشامم خوب بود میگن امکانش هست که تشخیص داده نشده باشه حالا میخوام اصلاح سبک کنم 

سلام عزيزدلم

كيست باعث سقط نميشه هيچوقت

معمولا وقتي تعداد سقط زياد ميشه ازمايش ژنتيك و كروموزومي هم ميخوان، مطمعنم پزشكتون درنظر ميگيره، بهشون اعتماد كنيد و البته توكل بر خدا 

نه تاحالا بهم نگفته بودن آخه اینسری واژینال رفتم

من نامزدم رابطه هم نداشتم ۶ ماه پیش دو بار سونوگرافی به فاصله ی یک ماه دادم زد پلی کیست، اما دوهفته پیش رفتم نزده بود 

بااینکه علائم هنوز هست دارو هم نخوردم فکر کنم سونوگرافی ها فرق میکنن، ضمنا چقد سخت هست که شما ۳ بار سقط کردی ایشاالله به زودی بار دارشی و سلامت به دنیا بیاد

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
تحت نظر دکتر درست حسابی برو اینهمه سقط واسه بدنت خوب نیست دکتری برو که دلیل سقط متعددت رو بدونه ن که ...

اولی ک خودم سقط کردم

دومی خودش سقط شد

سومی هم پوچ بود دکتر گفت اتفاقی بوده

دلیلش احتمالا غلظت خون باشه...

مشکل اینه الان باردار نمیشم