2777
2789
عنوان

بعده سه بار بارداری و سقط حالا فهمیدم پلی کیستیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ساکن تهرانی از من به شما نصیحت پیش فاطمه رزاقی کاشانی برو حتما

خیلی دیر ب دیر وقت میده...

رفتم پیش استاد بیوس ک سنتی کار میکنه تعریفشو زیاد شنیدم.... بهم پیشنهاد داد همزمان تحت نظر دکتر شیرازی هم باشم منم رفتم پرونده تشکیل دادم

آخه زیاد گرم کردن توی بارداری خودش خطر سقط داره.... منم ورزش میرم، خوابمم تنظیم کردم، شیرینی جات حذ ...

تو بارداری که گرم نکردم قبلشو گفتم 

خیلی واجب نیس مکمل ولی بدم نیس یه پست دربارش گفته اون میگه دیابتون بخورن پلی کیستیکا

خیلی دیر ب دیر وقت میده... رفتم پیش استاد بیوس ک سنتی کار میکنه تعریفشو زیاد شنیدم.... بهم پیشنهاد ...

نه پیش این دکترا نرو فایده نداره 

من یکی از اطرافیانم مثل شما بود 

تحت نظر یه دکتر خوب باش 

برو ابن سینا خوبه اونجا زود وقت میدن

به نظرم پیش دکترای الکی نرو  اصلا سقط شما ربطی به پلیکیستیک نداره  اصلا  شما برو م ...

از کجا معلوم مربوط ب پلی کیستیک نبوده؟

آخه میگن سقط میاره حتی توو ماههای بالا

یعنی اینبار باردار بشم و حواسم ب چیزای دیگه باشه پلی باعث سقط نمیشه؟

از کجا معلوم مربوط ب پلی کیستیک نبوده؟ آخه میگن سقط میاره حتی توو ماههای بالا یعنی اینبار باردار ب ...

نه ربطی نداره اصلا کیست در طول بارداری خودش به مرور رفع میشه علت سقط مربوط به مشکل انعقادی و ایمنی و این جور چیزاش 

خب نوبت بگیر فعلا کاش منم تهران بودم میومدم

یکی از فامیلامون بعد از چندین سقط بخاطر تشکیل نشدن قلبو و سخت باردار شدن و رفتن پیش بهترین دکترای تهران آخرشم رفت پیش همین دکتر بیوس با داروهاش باردار شد و بچشم موند....