بچه ها من خیلی تو این مسائل تیز و حساسم شوهرم عادت داره یه چیزی ک بخره در موردش زیاد حرف بزنه چند ماه پیشا همش در مورد گوشی آ۱۲ حرف میزد میگفت خوبن و فلان و همکارم داره راضیه و...ولی نمیدونم چرا اون لحظه فکر کردم خودش خریده قایمکی واسه سرکارش،حالا بعد چند ماه امشب گفت همون همکارم میخواد بخره گفتم مگه نداشت موند توش گفت ن یکی دیگم میخواد بخره گفته سال بعد گرون میشن اصلا یه چیز تابلو و داغونی گفت،گفت منم میخوام بخرم از این گوشیا ،بچه ها چطور مطمن شم یه گوشی دیگه داره اخه این اشغال سابقه خیانت داره این گوشی دستشم همیشه رمز داشت از همون تایم دیگه اینو باز گذاشته خیالش ازش راحته
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شک مثه خوره ی زیاد کنکاش نکن تا ذهنت آروم باشه ذات انسان باید خوب باشه بعدم مطمعن نیستی که در حد حدس و گمان هرکی کار بدی بکنه بالاخره رسوا میشه بیخیال اسی اینجوری فقط خودت بهم میریزی
فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن
تا پای طلاقم رفتیم سر این کاراش بخدا دیگه خسته شدم
بچه داری؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست