2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 41643 بازدید | 691 پست
همه به اتفاق میگن بمون من دلم شکسته من تنهام من خستتتتته ام چرا خدا کمکم نمیکنه من حالم بده شاید بهت ...

بازم اشتباهه میگن زنه دلش ب حال بچه هایش نسوخت نگفت حیف زندگیشه بدبخت شوهره و ای داستانا خودت و تو آینه نگا کن خودت نجات دهنده خودتی تو باید بخای لطفاً از مشاور کمک بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمون تو‌ خونت ، آواره می‌کنی خودتو که چی بشه!

اگه نمی تونی باهاش زندگی کنی طلاق بگیرد و خونه و جهیزیه تو ازش بگیر و بدون اون با بچه هات زکنندگی

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

سلام استارترتو روخداخونه روترک نکن اون شوهرچندش آورتم فکرکن مرده نیست نادیدش بگیربشین صبور باش ببین ...

همش حس میکنم اگه برم نمیتونم از پس بچه شیرخواره بربیاد شاید یه تصمیم خوبی اتخاذ کنه که من از این بلاتکلیفی دربیام

اون که تو اقوامتون شرح حالش مثل من بود چیکار کرد!؟

اون الان بچه هاش بزرگترشدن توباشگاه بادوتاازدوستاش کافه زدن درآمدشونم خوبه حتی باورت میشه شوهرش برگشت چون زنه انقدشوهرشوتیغ زده بودکه آس وپاس شدبرادرشوهراش کمک کردن یکم سرپاشدبه گفته خودش الان بهترن واقعادارم بهت اسی جدی میگم دیگه مشاجره هاتوبذارکنارمردبه طرفی که آرامش داره بیشترکشش داره یکم به مسیرخودت ادامه بده 

همش حس میکنم اگه برم نمیتونم از پس بچه شیرخواره بربیاد شاید یه تصمیم خوبی اتخاذ کنه که من از این بلا ...

انقد دنیا بد شده اون زنی که تو میگی خیلی بد جنسه و رو شوهرت نفوذ داره یکم شاید بچه هارو قبول کنه بعدش دخترتو نابود می‌کنه از هر نظری، دوم بچه شیرخوارو میفروشه فک کردی دلسوزه؟؟؟؟ یا خانواده اش دلسوزن؟؟؟؟ نه هیچ کس بغیر تو دلسوز خودت و بچه هات نیس 

اسی عزیزم من سالها پیش تو موقعیت تو بودم پسرم ۶ساله و دخترم ۱ ساله که بود که فهمیدم .پس از سر تجربه ...

من پول ندارم بابت روانپزشک بدم یبار مشاوره رفتم که خیلی بیخود بود و الکی پولم سوخت حداقل بگو چه قرصی بخورم که به نفعم باشه 

حرفات خوب بود اما انقد شرایط روحیم بده که الان حرفاتو قبول کنم بعد یکی دو ساعت باز ذهنم آشفته میشه 

هر موقع خواستی پیام بده هر موقع خواستی و دلت پر بود همین جا درددل کن ما گوش میدیم بهت گریه کن ولی اد ...

درنظرت نرم!؟شاید دنیای بیرون بهتر از اینجا باشه!!!؟شاید خدا میگه یه حرکتی کن تا من آرامش ازدست رفته تو. بهت بدم

درنظرت نرم!؟شاید دنیای بیرون بهتر از اینجا باشه!!!؟شاید خدا میگه یه حرکتی کن تا من آرامش ازدست رفته ...

عزیزم سلام

درک میکنم اونقدر بهم ریخته هستی که

امکان تصمیم گیری صحیح نداری

ولی بدون با رفتنت فقط اونو دودستی تقدیم اون زن کردی

الان همینکه میادش خونه خوبه

بمون تو خونه

سعی کن زندگیتو خوب کنی

حال خودت رو بهتر کنی

همین که اینترنت داری گوشی لمسی داری

من بهت فایل معرفی میکنم گوش بده

رو خودت کارکن

حالت رو بهتر کن

باور کن سردی اون روابط خارج از خانواده

میاد طرفش

تو خونتو گرم کن

تو خونه ی تو بچه هست

اون زن با مواد کشیدن جذبش کرده

بهت چندتاکار میکنم بکن

هستی؟

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

درنظرت نرم!؟شاید دنیای بیرون بهتر از اینجا باشه!!!؟شاید خدا میگه یه حرکتی کن تا من آرامش ازدست رفته ...

بنظرما هیج کجا نمیشه سر پناه امنی که داری و دلت قرصه که بچه هات از گوشت و پوست خودتن خیالت راحته مردو بیخیال بره گمشه اصلا از اول هیچ زنی نباید از مرد زیاد توقع کنه که دلش بشکنه خیلیا میگن شوهر نباشه ولی بچه باشه دلمون میخواد بچه بدون شوهر داشته باشیم