2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم یه گوشی دیگه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 39 پست
شک مثه خوره ی زیاد کنکاش نکن تا ذهنت آروم باشه ذات انسان باید خوب باشه بعدم مطمعن نیستی که در حد حدس ...

باورت نمیشه من هرشب با حرص و جوش و گریه میخوابم چرا بخت من این شد باورت میشه میریم باهاش بیرون برا زن و دخترای خوش تیپ چراغ میزنه انگار ن انگار ما هستیم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه من هرشب با حرص و جوش و گریه میخوابم چرا بخت من این شد باورت میشه میریم باهاش بیرون برا ز ...

ای بابا این مردا چرا اینجوری شدن فقط به فکر سلامتی روح جسم خودت باش 

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن 
چی بگم‌ والا ،شوهر من خودش میگه اکثر همکارام تو محل کارشون یه گوشی دیگه دارن ،مثلا میخواد خودشو عزیز ...

داداش منم همینو می گفت .گفت همه وقتی میان شرکت گوشی دوم رو روشن میکنن .خاک تو سرشون همشون کثافتکارن

داداش منم همینو می گفت .گفت همه وقتی میان سرکت گوسی دوم رو روشن میکنن .خاک تو سرشون همشون کثافتکارن

دقیقا خود اشغالش همین فکرو تو سرم انداخت میگفت یکی از دوستاش اینکارو میکرده با زنش

شرایطت مثل منه  نمیتونی تا پیداش کنی ماشینو بگرد جیباشو و هر جایی ک فکرشو میکنی

مطمنم تو محل کارشه فقط، جرات نداره بیارش تو ماشین یا خونه چون میدونه من روش حساس شدم

دقیقا خود اشغالش همین فکرو تو سرم انداخت میگفت یکی از دوستاش اینکارو میکرده با زنش

حالا همسر من واسه توجیه خطاهاش .میگه مردا همه همینن .شیطنت میکنن ولی زن خودشونم دوست دارن ..می دونم چرت میگه ولی حوصله بحث کردن ندارم باهاش 

مطمنم تو محل کارشه فقط، جرات نداره بیارش تو ماشین یا خونه چون میدونه من روش حساس شدم

یه مدت تحمل کن خودتو بزن ب بیخیالی بزار فک کنه بهش اعتماد داری اونوقت میارتش با خودش 

ولی اگر میخوای زندگیتو حفظ کنی و قصد جدایی نداری چرا میخوای دستشو رو کنی؟تحمل کن 

یه مدت تحمل کن خودتو بزن ب بیخیالی بزار فک کنه بهش اعتماد داری اونوقت میارتش با خودش  ولی اگر ...

شرایط طلاق ندارم پدرم میکشه منو چون این انتخاب خودم بوده از همه جا رونده شدم نمیدونم چی کنم

حالا همسر من واسه توجیه خطاهاش .میگه مردا همه همینن .شیطنت میکنن ولی زن خودشونم دوست دارن ..می دونم ...

این بمن میگه ببین شوهرا مردم چ کارایی میکنن زناشون عین خیالشون نیس