بچه ها من خیلی تو این مسائل تیز و حساسم شوهرم عادت داره یه چیزی ک بخره در موردش زیاد حرف بزنه چند ماه پیشا همش در مورد گوشی آ۱۲ حرف میزد میگفت خوبن و فلان و همکارم داره راضیه و...ولی نمیدونم چرا اون لحظه فکر کردم خودش خریده قایمکی واسه سرکارش،حالا بعد چند ماه امشب گفت همون همکارم میخواد بخره گفتم مگه نداشت موند توش گفت ن یکی دیگم میخواد بخره گفته سال بعد گرون میشن اصلا یه چیز تابلو و داغونی گفت،گفت منم میخوام بخرم از این گوشیا ،بچه ها چطور مطمن شم یه گوشی دیگه داره اخه این اشغال سابقه خیانت داره این گوشی دستشم همیشه رمز داشت از همون تایم دیگه اینو باز گذاشته خیالش ازش راحته
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
شک مثه خوره ی زیاد کنکاش نکن تا ذهنت آروم باشه ذات انسان باید خوب باشه بعدم مطمعن نیستی که در حد حدس ...
باورت نمیشه من هرشب با حرص و جوش و گریه میخوابم چرا بخت من این شد باورت میشه میریم باهاش بیرون برا زن و دخترای خوش تیپ چراغ میزنه انگار ن انگار ما هستیم
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!