2777
2789

زنی که بسازه ،کمتر خرج میکنه،با خودش میگه زندگیم رو بسازم بعد خرج خودم کنم، از همه چیش میزنه، شک نکنید مرد رو بی عرضه بار میاره، هم خودش رو بدبخت می‌کنه هم بچه هاشو و هم مردش رو. شاید واسه پنج درصد آقایون زن بساز خوب باشه واسه مابقی واقعا بده. مرد رو باید مجبورش کنی فکر کنه ، تلاش کنه و حرکت کنه

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

بی توقع بودن خوب نیست. باید یه تعادل بین توقع و درک برقرار کرد. این نظر منه

ینی زن باید سعی کنم تو زندگیش هر چی میخواد رو ب زبون بیاره چ مرد داشته باشه چ نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعادل. دنیا روی تعادل سواره.

این که آدم باید تلاش کنه یه واقعیته که برای همه ست. زن و مرد نداره. هر کسی باید به زندگی خودش نگاه کنه و بعدتصمیم بگیره توی این قسمت و شرایط زندگی چه حرکتی بهتره بزنه. با حرف و تز این و اون فقط تلخی و استرس میاد برای آدم. لذت ببرید از زندگیتون و طبق شرایط خودتون عمل کنید. اگه لازمه هول بدید خودتون و شوهرتون رو پس بدید. اگه لازمه رعایت حال کنید پس بکنید.

ببین خواهر نمیدونم دیدگاه شما چطور هست ولی مردها بنده های خدا ربات هم که نیستن 

نه کی به صورت قطعی میتونه بگه پنج درصد قدر میدونن نباید همینطوری گفت اشتباهه مردهای زیادی هم هستن که یادشون به از خودگذشتگی ها و فداکاری های همسرشون تو روزهای تنگ دستی نمیره و به وقتش جبران میکنن

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

یتی بیشتر از توان نخوایم؟

ب نظر من نه . تحت فشار گذاشتن‌ هیچ‌کس کار انسانی نیس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ینی زن باید سعی کنم تو زندگیش هر چی میخواد رو ب زبون بیاره چ مرد داشته باشه چ نداشته باشه

آره باید بخواد اما نه با اصرار با تکرار زیاد و لحن ملایم که مرد هم بفهمه الان اگر شرایطش نیست و خانمش اصرار نمیکنه داره درک میکنه. تازه بیشتر قدر زنشو میدونه میگه به به چه زن با درکی دارم 

ببین خواهر نمیدونم دیدگاه شما چطور هست ولی مردها بنده های خدا ربات هم که نیستن نه کی به صورت قطعی می ...

این کامنتا رو ک میخونم خیلی برام عجیبه

بله زن باید از شوهرش بخواد و تلاش کنن موفق بشن ولی اینکه زن پرتوقع باشه مرد بیچاره رو بزاره تو منگنه و استرس اصلا خوب نیست مثلا میبینم تو اطرافیان ک اقا حداقل حقوقش120درماهه ولی خانم همش تلخی میکنه و نمیسازه،هرروز ی چیزی میخواد،مرد بیچاره پیرشده ازبس بخاطر آبروش و بچه هاش کوتاه اومده!درسته بااین گرونی شاید 120ملیون برا بعضیا پول کمی باشه ولی خب برای خیلی هامون حقوق خوبی هست بعضیا با ماهی10ملیون دارن زندگی میکنن پس نساختن زن با 120جز ناشکری و پرتوقعی چی میتونه باشه؟!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بله زن باید از شوهرش بخواد و تلاش کنن موفق بشن ولی اینکه زن پرتوقع باشه مرد بیچاره رو بزاره تو منگنه ...

بخاطر همون تفکریه که فک میکنه باید یه مقدار بیشتر از توان شوهرت بخوای، این میشه که ماهی یه میلیارد هم باشه باز اون زن به مقدار بیشتر از اونو توقع داره و میخواد