بچه ها من خیلی تو این مسائل تیز و حساسم شوهرم عادت داره یه چیزی ک بخره در موردش زیاد حرف بزنه چند ماه پیشا همش در مورد گوشی آ۱۲ حرف میزد میگفت خوبن و فلان و همکارم داره راضیه و...ولی نمیدونم چرا اون لحظه فکر کردم خودش خریده قایمکی واسه سرکارش،حالا بعد چند ماه امشب گفت همون همکارم میخواد بخره گفتم مگه نداشت موند توش گفت ن یکی دیگم میخواد بخره گفته سال بعد گرون میشن اصلا یه چیز تابلو و داغونی گفت،گفت منم میخوام بخرم از این گوشیا ،بچه ها چطور مطمن شم یه گوشی دیگه داره اخه این اشغال سابقه خیانت داره این گوشی دستشم همیشه رمز داشت از همون تایم دیگه اینو باز گذاشته خیالش ازش راحته
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
این بمن میگه ببین شوهرا مردم چ کارایی میکنن زناشون عین خیالشون نیس
من سعی میکنم بی خیال باشم هرچند هر از گاهی اعصابم بهم میریزه با چیزایی که حس میکنم .ولی خودم داغون میشم اگه بخوام دنبال ثابت کردن باشم.می سپارم به خداوند .بعضی وقتا به خودم میگم کاش همسرم اینقد عاشقم می بودکه هیچ زنی واسش مهم نبود.ولی می دونم عاشقم نیست . با وجود اینکه خیلی دوسش دارم .چرا همیشه برعکسه ؟
من سعی میکنم بی خیال باشم هرچند هر از گاهی اعصابم بهم میریزه با چیزایی که حس میکنم .ولی خودم داغون م ...
حالا ببین شوهر اشغال من مثلا با عشق و کشمش زیاد منو بدست اورد ولی بعدش شروع کرد ب خیانت یه جا خوندم نوشته اینا ولع رسیدن دارن فقط عرضه نگه داشتن ندارن😑😑😑🥲🥲🥲
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی