2777
2789
عنوان

شوهر نفهم و بی منطق رو باید چکار کرد....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 118 پست

همسرمنم همینطوره فقط ب من فحش نمیده ولی عصبیم کرده پریروز ی دعوایی کردیم من همیشه سکوت کردم ی چندتا چیزم شکوند من همچنان ساکت .با خودم فکر کردم تا کی ادامه بدم البته مشکلات جدی دیگه ای هم داریم قبلا خیلی دوسش داشتم اما از جلو چشام افتاده بود..گفتم بهش دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم دوبار دیدمش یواشکی گریه میکرد قبلنا دلم میسوخت ولی اون لحظه فقط ب خودم فکر کردم کلی معذرت خواهی کرد قسم خوردم گفتم ی بار دیگه از هر کدوم از خط قرمزام رد بشی هیچ وقت منو نمیبینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فرد مستأصل و درمانده ست شوهرت  که از کودکی رشد نکرده  و مسیولیت کارهاش رو به گردن نمی ...

آخ گفتی اصلااااا قبول نمیکنه اشتباهاتش رو اصلاااا

الان پسرمم عین خودش جلو رو هر کار میکنه میگه همونجا میگه من نکردم

الانم هی به پسرم میگه انار مال خودمونه این مال خودمونه نبینم بیاری 

از اون موقع این دفعه ششمه که داره میگه منم دارم جواب شما رو میدم بدون کوچکترین واکنشی 

الانم اینقدر نفهم و بی‌شعوره باد معده داد بیرون میگه به افتخار مهمونا

منم هیچی نگفتم ولی نفهمی تا چقدر اخه

خشونت بهانه گیری ازگذشته سرچشمه میگیره

از هر زمان سرچشمه میگیره ینی من تا آخر چون این در کودکی تو طویله بزرگ شده باید کوتاه بیام... 

طلاق اینا بیخیال شید واقعا مسخره س واسه همچین چیزی 

غیر این کلیییی دلیل هست که نمیشه

ولی خستم کرده دلم خواست به چند نفر که نمیشناسنم درددل کرده باشم

صبح که رفت رو تنظیمات اولیه اش، خودش میره خرید، یا میگه باهم بریم ،این خط این نشون فقط اسی فراموش ک ...

الان من نه محل میزارم بهش نه چیزی میگم ببین چه حرفایی نمیزنه

چه بی احترامی ها به مهمونام نمیکنه

بخدا قسم آدم نیست اونوقت شما از صبوری میگی

برفرضم صبوریم جواب داد، فحشاش، بی احترامی هاش، اشکی که ازم درآورد رو میتونم فراموش کنم...؟ 

الان من نه محل میزارم بهش نه چیزی میگم ببین چه حرفایی نمیزنه چه بی احترامی ها به مهمونام نمیکنه بخ ...

نه نمیتونی فراموش کنی اما به بزرگیت میبخشیش😘 کاری که خدا با ما میکنه

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.