2777
2789
عنوان

شوهر نفهم و بی منطق رو باید چکار کرد....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 118 پست
از بس بخشیدم شبیه احمق ها شدم 😭

نگو عزیزم، واقعا میتونی به جدایی فکر کنی؟ نمیتونی هم آقا رو تغییر بدی ،تنها گزینه اینه که روی خودت تمرکز کنی.

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
نگو عزیزم، واقعا میتونی به جدایی فکر کنی؟ نمیتونی هم آقا رو تغییر بدی ،تنها گزینه اینه که روی خودت ت ...

میدونی این کارا فقط ظاهرسازیه قلبا که میفهمم دارم خودمو گول میزنم

بخشش به دله دست خودم که نیست

هرکار میکنم ازم برنمیاد فراموش کردن نه اینکه نخوام بخدا نمیتونم

تا بیای فراموش کنی باز یه موضوع دیگه باز یه اتفاق دیگه همین اش و کاسه 

کم کم قلب پر میشه از کینه و ناراحتی

نمیزاره فراموش کنم چون تکرار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من نه محل میزارم بهش نه چیزی میگم ببین چه حرفایی نمیزنه چه بی احترامی ها به مهمونام نمیکنه بخ ...

صبوری هم حدی داره، نمیشه با توجیه اینکه مردا همینن و خنگن نشست و هی تحقیر شد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
صبوری هم حدی داره، نمیشه با توجیه اینکه مردا همینن و خنگن نشست و هی تحقیر شد

چکار کنم جواب بدم یجور 

جواب ندم اینقدر میگه تا دهنمو باز کنه

ولی من خسته تر از اونم که دهن به دهنش بزارم اما دارم خورد میشم از درون چون هیچی نمیگم بگم مهم نیستی 

ولی تو خودم داغون میشم

چکار کنم جواب بدم یجور  جواب ندم اینقدر میگه تا دهنمو باز کنه ولی من خسته تر از اونم که دهن ب ...

اگه با مشاوره هم رفتارش درست نمیشه یا باید بمونی و بسوزی یا جداشی و فکرت رو نجات بدی، لااقل جواب بده دلت نسوزه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اگه با مشاوره هم رفتارش درست نمیشه یا باید بمونی و بسوزی یا جداشی و فکرت رو نجات بدی، لااقل جواب بده ...

مشاوره هم رفتیم دو سه سال پیش هیچ تغییری نکرد

یکسره میزنه تو سرم پول مفت دادم 

بگی تو تغییر نکردی میگه من ایرادی ندارم همه چی تقصیر توعه

جدا که گفتم نمیتونم بشم 

جوابم میدم یه آن واقعا احساس میکنم قلبم وایمیسته اصلا یه وضعی میشم که خودم نگران خودم میشم

سابقه میگرنم دارم که دیگه اینجور مواقع از درد دیوانه میشم

چجوری تا حالا موندی باهاش. اینکه آدم نیست☹️

چه ربطی داره هرآدمی ممکن یه اخلاق بدی داشته باشه ولی درعوضش کلی خوبی داداش منم گاهی بی منطق میشه ولی عوضش کلی خوبه دیگه داره که هرمردی نداره 

چه ربطی داره هرآدمی ممکن یه اخلاق بدی داشته باشه ولی درعوضش کلی خوبی داداش منم گاهی بی منطق میشه ولی ...

شما اگه مجردی دیگه ربطشو نمیتونی بفهمی .

رابطه متاهلی منحصر به فرده و به هیچ رابطه ای شبیه نیست.

تو از داداشش اگه تو گوشی بخوری چند وقت بعد یادت میره، یا حتی ممکنه پای دلسوزی و حمایتش بزاری ولی از شوهر حتی یه اخم و بی اعتنایی ناحق، بخصوص در جم دلتو بد میشکنه و تا ابد یادت نمیره.

من و خدا💫
شما اگه مجردی دیگه ربطشو نمیتونی بفهمی . رابطه متاهلی منحصر به فرده و به هیچ رابطه ای شبیه نیست. ت ...

نگفتم درک نمیکنم وقابل فهم معلومه که دلت میشکنه مجردم اما رابطه عاطفی ونامزدی داشتم منظور من این بود اون شخص شاید هزارن خصلت خوب دیگه داشته باشه که زندگی باهاش ارزش موندن داشته 

نگفتم درک نمیکنم وقابل فهم معلومه که دلت میشکنه مجردم اما رابطه عاطفی ونامزدی داشتم منظور من این بود ...

همه همونا با بد هنی  و شرمسار کردن زنش تو جمع شسته میشه میره. 

زندگی که دایم زن توش استرس داشته باشه که مبادا مردش جلو جمع ابروشو ببره، اونم برای چیزایی که اصلا قابل پیش بینی و یا پیشگیری نیستن ، یه لحظه ارزش موندن نداره.

قرار نیست اسیر هم باشیم ، شریک هم هستیم

من و خدا💫

مامان من ۲۵ ساله با بابام ازدواج کرده 

ازاین بدتراشو دیده تحمل کرده

شماهم تحمل کنین و زندگی رو راحت بگیرین 

الانم خیلی با بابام خوبن

شما بچه هاتون بزرگ بشن نمی‌ذارن دعوا کنین پس تحمل کنین تا روزای خوش تو راهه