2777
2789
عنوان

شوهر نفهم و بی منطق رو باید چکار کرد....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 118 پست
خب خواهر چرا دست گذاشتی رو همین آخه ؟

من دست نزاشتم یه دختر بدبخت که همه جز خودش واسش تصمیم گرفتن 

اون موقع 17 سالم بود چی می‌فهمیدم ازدواج سنتی با تایید بابام و یه عروسک خیمه شب بازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست نزاشتم یه دختر بدبخت که همه جز خودش واسش تصمیم گرفتن  اون موقع 17 سالم بود چی می‌فهمیدم ...

وایییی خدا صبرت بده اینجور آدما آدمو پیر میکنن کاش یا درست شه یا جدا شی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اره عزیزم اما قضیه بو داره یهو گفته سگ بخورن مهمونا😐

از دهنش در رفته، باور کن بلد نیستن اصلا فکر کنن

استاد دانشگاهش ترمز بریده .دارم مبینیم ،اینا همین مشتبی یه خُدُم ،در عین کمالات خینگ عالمه🤣

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
عزیزم اینا بهونست حوصله مهمونای فردا رو نداره میگفتی خوب ننتم دعوت کن اخلاق سگیت درست ش بی صاحاب&nbs ...

نه اصلا این نیست

اون که خودش خواست ناراضی باشه رک میگه

میگم کلا اخلاقش همینه

صبح که رفت رو تنظیمات اولیه اش، خودش میره خرید، یا میگه باهم بریم ،این خط این نشون

فقط اسی فراموش کن و صبوری😘

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
چی بگم بچه میره طرفش سرش داد میزنه شعور نداره که دختر ۵ ساله به محبت نیاز داره برام دعا کنین گشایش ...

مردها کلا دیوونه شدن. شوهر من که رفته بود لباس بخره پولیورش جا مونده بود اونجا. همش گفت همینجا تو خونه مونده بگرد کلی گشتم میگم نیست نیاوردی. بعد رفته فکر کرده تو مغازه پیدا کرده زنگ زده میگه تو نباید فکر کنی به من بگی رفتی خرید اونجا جا گذاشتی؟ 😒😒

رفته خرید تو هم کوتاه بیا لابد رفته برای فردا شب خرید کنه‌یه وقتهایی طرف مقابل اعصاب نداره برای خودم ...

الان خرید کرده آیند نیاری مال خودمونه 

فلان چیز نزاری جلوشون گرونه 

فک کردی ادم شده رفته خرید 

خواسته یه حرفی واسه زر زدن داشته باشه