2777
2789
عنوان

شیرم گاهی وقتا آبکیه چیکارکنم مقوی بشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی.آخه اسمش روشه شیرافزا هست نه غلظت افزا🤪

والا من اینجا دیدم هر کی از شیرش نظر میخاد همین قطره رو معرفی میکنند اینهمه غذاهای خوب ومقوی با یه قطره که تو داروخانه درست شده مگه میشه من که قبود ندارم حتی اگه شیر رو هم زیاد کنه من تغذیه خوب ومقوی رو تایید میکنم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

بچت سیر نمیشد نه؟

نه همش آویزونم بودهرکاری کردم شیرزیادبشه نشدمن وقتی میخوابیدم شیرداشتم اگه درطول روزنمیخوابیدیهوکلااصلاهیچی نداشتم

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
والا من اینجا دیدم هر کی از شیرش نظر میخاد همین قطره رو معرفی میکنند اینهمه غذاهای خوب ومقوی با یه ق ...

آخه قطره رو از مواد شیمیایی درست نکردن که عزیزم عصاره رازیانه هست که در ترکیب با قند شیر رو افزایش میده.من تو هردوتا شیردهیم استفاده کردم و واقعا موثره تو افزایش شیر،خاصیت رازیانه همینه ولی تو هردوتا  شیرم خیلی غلیظ نبود آبکی بود بااینحال بچه هام ماشالا تپل بودن 

آخه قطره رو از مواد شیمیایی درست نکردن که عزیزم عصاره رازیانه هست که در ترکیب با قند شیر رو افزایش م ...

خب رازیانه هم همه نمیتونن مصرف کنند مخصوصا اینایی که کیست سینه دارن دکتر منع میکنه پس هر چیزی رو نمیشه سر خود استفاده کرد اما تمام مواد غذایی به اندازش خاصیت دارن ومنع نداره

خداجونم شکرت واسه همه چی

برا هرکسی یه‌چیزی میسازه دیگه ، ولی من هنوز نمیدونم چی باید بخورم که‌بهم بسازه شیرم مقوی شه

تبریک میگم عزیزم  قدم نو رسیده مبارک 

ان شالله زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه 

خدا حفظش کنه عزیزم 

شیر منم اونجور بود 

من اعتقاد به شیر خشک دارم به عنوان کمکی روزی یکبار به بچه بدی 

چون تمام ویتامین املاح و فسفر و امگا و .... داره که ممکنه تو شیر مادر کم باشه ولی شیر خشک شیر کامل هست

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
ممنونم گلم مرسی😍😍 من بیشتر از یه وعده میدم چون بچم سیر نمیشه گریه میکنه کمکی سیرش میکنه

پس نگران نباش 

چون شیر خشک همه مواد رو داره 

شیر خشک چی میدی؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...