2777
2789
عنوان

روزي كه فهميدم من ديگه هرگز مادر نمي شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5504 بازدید | 79 پست
خب عزیزم یه بچه از پرورشگاه بیار بخدا من دلم میخواد شرایطش بود که اونایی هم که بچه دار میشن هم بتونن ...

خب يكم شرايط فيلم ها متفاوته با شرايط بهزيستي

چون انتخاب با خودت نيست

ولي با اين حال منم ثبت نام كردم ولي فقط يكي ميدن

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم حتی یک اسپرم  هم نداره همسرت  ؟ یعنی نمیشه کاری کرد؟  اسپرم  اهدایی که بهت ...

نه كلا صفر

با بيوپسي هم جواب نگرفت

خواست خدا بوده .. راستش مساله اي هست كه واقعا بيشتر خود من نميتىنم باهاش كنار بيام ! همسرم دوست دارم نميخواستم با نگهاه به بچه همش غم تو چهره اش باشه

ان شاالله...این بچه ها خیلی نیاز دارن...ی چیز جالب ی آشناهامون ۱۰ سال پیش یه دختر ب سرپرستی گرفت..ای ...

چقدر خوب كه انقدر دلگرمي ميديد ممنون

اتفاقا اين چند وقت كلي از دوستانم مورد هاي اينجوري معرفي كردن كه خيلي خيلي دلگرم شدم

یکی از اسناهامون مرده همین مشکل داشت اسپرم اهدایی کرفت الان دوقلو بارداره شماهم بهز جنین اهدایی امتحان کنین انشالله مامان میشی

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
میشه به جای اینکه یه بچه به دنیا بیاریم  یه بچه رو به دنیا برگردونیم (سرپرستی) ببخشید دخالت ک ...

سرپرستی کوبابا یه ساله منتظریم 

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
چرا اینقد سخت میگیرن برای سرپرستی  دادن

خیلی سخت میگیرن 

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
من که میگم اسپرم اهدایی بگیر لاقل مادر بیولوژیکیش خودتی 

شايد انتخاب شما هم توي شرايط من كه عشق به همسرت بيشتر از عشق به فرزند هست و واقعا مهرباني همسرم و اينكه تاحالا ناراحتي من رو نتونسته براي چند لحظه تحمل كنه و توي زندگي از لحاظ عاطفي چيزي كم نذاشته 

حس ميكنم با اين كارم هر كس بگه بچه شبيه مادرشه غرور همسرم از درون بشكنه و اين خودخواهي من هست

٤ ساله بهش فكر ميكنم ولي با خودم نتونستم كنار بيام من عاشق بچه هستم ولي مهم برام ژنتيك نيست

اگر بهزيستي ٥ تا نوزاد ميداد كه همون سال اول اقدام كرده بودم 

شايد انتخاب شما هم توي شرايط من كه عشق به همسرت بيشتر از عشق به فرزند هست و واقعا مهرباني همسرم و اي ...

می دونم عاشق همسرت هستی ولی  سخت نگیر 

حالا پیش بینی آینده رو میکنی که اگه یکی بگه  بچه ات شبیه شماس اون دلش بشکنه  ؟  نمیشکنه  بابا نگران نباش 

فکرات رو کن اگه بچه از تخمک خودت باشه بهتره تا بدی جنین اهدایی بگیری  که هم مادرش هم پدرش معلوم نیس کی هستن  ...اینم  بگم خیلی چیزها حتی اخلاق یک جاهای وابسته  به ژن هست ...  حتی تمایل به مصرف مواد مخدر

دیگه بیماری ها بماند  ...

می دونم عاشق همسرت هستی ولی  سخت نگیر  حالا پیش بینی آینده رو میکنی که اگه یکی بگه   ...

درسته اينم هست

ولي انتخاب سخته 

همينه كه انقدر دچار سردرگمي هستم 

ولي خب جنين اهدايي در مراكز ناباروري بيشتر براي خانواده هايي هست كه باردار شدن و بقيه پكشون رو نميخوان و اهدا ميكنن به مركز