2777
2789
عنوان

روزي كه فهميدم من ديگه هرگز مادر نمي شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5511 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه از پرورشگاه بگیر سخته خیلی سخته ولی بعدش از اینکه اینکارو کردی مطمعن باش پشیمون نمیشی 

منی که بچه دار میشم بخاطر ترس از آینده دلم نیومده هنوز 

اخه‌وضع مالیمون زیاد خوب نیست

ناامید نباش عزیزم اگه خدا بخواد تمام ناممکنا ممکن میشه 

یه مرد مشکل داشت اصلا بچه دار نمیشد خیلی سال میشد ازدواج کرده بودن زنش ازش طلاق گرفت رفت

مرده هم اومد یه زنه تو فامیلای شوهرم بود ک یه بچه داشت طلاق گرفته بود رو گرفت شاید باورتون نشه چند  وقت بعد زنش به طور معجزه آسایی حامله شد اصلا باورم نمیشد

اگه میتونین بچه از پرورشگاه بیارین

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
ثبت نام كردم عزيزم انشالله كه خيره

ان شاالله...این بچه ها خیلی نیاز دارن...ی چیز جالب ی آشناهامون ۱۰ سال پیش یه دختر ب سرپرستی گرفت..اینقدددد این دختر شبیه خانمه شده ک ادم باورش نمیشه اصلا اگ بچه ی خودش بود اینقد شبیه نبود...

خب عزیزم یه بچه از پرورشگاه بیار بخدا من دلم میخواد شرایطش بود که اونایی هم که بچه دار میشن هم بتونن بچه از پرورشگاه ببرن وگرنه هر وقت وضع مالیمون خوب شد یه بچه میاوردم کنار بچه های خودم بزرگ میکردم هم ثواب داره همین اینکه دل آدم براشون کباب میشه وقتی بچه مهندس میبینم

به پاسبانی اوقات خویش مشغولم ،به هیچ کار جهان هیچ کارنیست مرا☝
بچه از پرورشگاه بگیر سخته خیلی سخته ولی بعدش از اینکه اینکارو کردی مطمعن باش پشیمون نمیشی  ...

قربونت برم اتفاقا براي من سخت نيست 

دلم خيلي راضي به اين كاره ولي اونجا يك بچه نوزاد ميدن و بعدش چند سال بعد شايد ندن و كلي دردسر 

ولي ثبت نام كردم تا دوسال ديگه هر چي خيره

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
خب چرا جنین  تخمک شما که مشکلی  نداره  یعنی حتی یک اسپرم هم نمی شه گرفت از شوهرت؟

من و همسرم نتونستيم خودمون رو به اسپرم اهدايي راضي كنيم😔

بخدا انقدددددر قشنگه ... بچه از پرورشگاه بزرگ کنی بیشتر از بچه ی خودت ازت قدردانی میکنه

ميدونم خدا بهترين راه رو سر راهم ميزاره

ثبت نام كردم انشالله

من و همسرم نتونستيم خودمون رو به اسپرم اهدايي راضي كنيم😔

میگم حتی یک اسپرم  هم نداره همسرت  ؟ یعنی نمیشه کاری کرد؟

اسپرم  اهدایی که بهتر از بچه گرفتن ار پرورشگاه  هست 

۵۰ درصدش ژن  شماس دیگه