2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

71 بازدید | 9 پست

دو روزه به بچم شیر ندادم دیشب یک بار تو خواب یکی از سینه هامو دادم خورد حالا یکیش خیلی پره اینم امشب بدم بخوره یا ن؟؟دیشبم تاپیک زدم آخه خیلی استرس دارم خداکنه زود یادش بره   

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...

چندوقتشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا دوسه شب فقط توخواب بده بخوره سینت خالی بشه 

من یروز ندادم بدن درد گرفتم سردردگرفتم سینم پرشده بود مامانم گفت سه چهارروز موقع خواب بده خالی بشه فقط دیگه نده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چطور گرفتین ؟راحت کنار اومد بچتون؟

آره 

چسب زدم گفتم بوف شده فقط ی شب اذیت شد نمیخوابید چون عادت داشت باشیرربخوابه 

البته من بردم خونه بابام سرگرم بود سمت من نمیومد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
آره  چسب زدم گفتم بوف شده فقط ی شب اذیت شد نمیخوابید چون عادت داشت باشیرربخوابه  البته م ...

خداروشکر .شما چند شب شیر دادین بعد دیگه سینتون سفت نشد؟برامن یکیش مثل سنگ شده

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...
خداروشکر .شما چند شب شیر دادین بعد دیگه سینتون سفت نشد؟برامن یکیش مثل سنگ شده

سه شب 

شب اول سفت شد چون بردم زیر آب داغ ماساژ دادم

نباید دوش آب گرم بگیری 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁