2777
2789
عنوان

کسی با قانون جذب کسی رو‌ جذب کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 37 پست
قربونت برم من ی مدت خیلی راجبش مطلب خوندم میگن که اصلا نباید ب چیزای منفی فکر کنی فقط باید از خدا بخ ...

اره باید فکر منفی رو بندازم دور همش میگم ازکجا و چجوری😑ولی باید اصلاح کنم فکرموو  ان شالله که هممون به هموتی که میخوایم برسبم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید فکر منفی رو بندازم دور همش میگم ازکجا و چجوری😑ولی باید اصلاح کنم فکرموو  ان شالله که ...

انشاءالله

میگم دیگه من جوری شده که همش پیش خودم احساسش میکنم مثلا امروز تصور میکردم داره تو حیاط ماشینمونو میشوره (ماشین مورده علاقه خودمو تصور میکردم پرادو😂)شبا آهنگ عاشقانه میزارم و چشمامو می‌بندم باهاش وسط تالار مورد علاقم تو همون لباس عروسی که دوست دارم میرقصم باهاش

این الگو برداری از نتیجه خیلی از خانوماس که با این کار واقعا جذب کرده بودن ب طور خیلی عجیبی

انشاءالله میگم دیگه من جوری شده که همش پیش خودم احساسش میکنم مثلا امروز تصور میکردم داره تو حیاط ما ...

واییی خخخ خیلی خوبههه خخخ من همش تو جنگل و این جور هااا تصور میکنممم باقیافه جذاب و خشن😂وفوق العاده پولدار هیی هعععععع خخخخخخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

فقط من نمیدونم اولش چجوری مثلا اول مشخصاتشو بنویسیم بگم خدایا من اینجوری و اینجوری میخوام لطفا بهم بده وبعدش جوری وانمود کنم که بش رسیدمم خودمم رد دادم نمیدونم چجوری بنویسم

جدی؟؟؟من نشنیدم این حدیثو

امام صادق (ع)در تفسیر آیه ی بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا در سوره ی مبارکه بقره 

میفرمایند اینکه خدا میگه اجابت کنم شمارا ینی این که

اگه بنده ای از خدا چیزی رو میخواد و میخواد که خدا حتما حتما اون خواسته رو بهش بده

از همهههه مردم و اسباب و وسایل نا امید بشه و همه امیدش به خدا باشه(مثل کسی که سرطان داره و همه دکترا جوابش کردن)

و اینجوری توی ذهنش و با خودش بگه که خدا میتونه و میده خواسته ی منو این تیکه دوم خیلی مهمه که خدا میده و میتونه که بده خواسته تو قدرتشو داره براش فراهم شدن حاجتت کاری نداره...

این عینِ حدیث بود که برات گفتم عزیزم 

فقط من نمیدونم اولش چجوری مثلا اول مشخصاتشو بنویسیم بگم خدایا من اینجوری و اینجوری میخوام لطفا بهم ب ...

این متن مال یه خانومی بود که جواب گرفته بود واقعا

بنده خدا مامانمم دستش خیلی خالی شده بود دست تنها یه جهیزیه عالی برام درست کرده بود دیگه پول خرید طلا برای هدیه عروسی نداشت و خیلی ناراحت بود آخه رسم داریم😔

که خدا انداخت به دلم النگویی که خودم تو مجردی خریده بودم رو بفروشیم و باهاش طلا بخریم سر مراسم مامانم بده بهم

باورتون نمیشه وقتی رفتیم بفروشیم باهمون پول به اضافه یه مقدارکمی پول تونستیم یه نیم ست شیک و خوشگل طلا همووون مدل جواهرنشان که نقاشی کرده بودم بخریم که اصلا هیچکدوم باااورمون نمیشد🤩🤩🤩،مادرشوهرمم تو همون سبک که میخواستم یه نیم ست خریدن و سر عروسی بهم هدیه دادن😍 اصلااا فکرشم نمیکردم منی که شک داشتم بتونیم یه حلقه بخریم حالا دو تا سرویس طلا داشته باشم😍😍😍

همه چشاشون داشت درمیومد بعضیام فکرمیکردن بدله😅😅😅

آخه کی باااورش میشد با این شرایط مالی بد همسرم و حتی مامان تک و تنها من😉

اینم بگم دوسه روز مونده به عروسی همسرمم با پدرش آشتی کردن😊

پدرشوهرم گفت هدیه عروسی براتون ماشین میخرم🤩 اصلا این دیگه خیلی برام دور از باوربود آخه پدرش خیلییی خسیسه و اصلا برای همون مادرشوهرم جداشده

گفت که پراید صبا میخرم اما من پررو☺️اصلا اون مدل دوس نداشتم ولی عاشق ۱۱۱ بودم

تو این مدت خیابون که میرفتیم اصلا به پراید صبا نگاه نمیکردم ولی تا ۱۱۱ میدیدم با عشششق بهش نگاه میکردم🤩 به همسرم میگفتم میشه بابات ۱۱۱ بخرن؟😍

اونم ناراحت میشد میگفت از خداتم باشه ماشین هدیه میدن تازه فردا قراره برن پراید صبا سند بزنن😞

اما در اوج ناباوری روز عروسی پدرشوهرم با ماشین ۱۱۱ گل زده درحد خشک اومدن دنبالمون😍🤩و حالا ما ماشین دار هم شده بودیم😍

خلاصه عروسی به بهترین نحو ممکن انجام شد و هرکی اومد خونمون از خوشگلی و وسایل شیک دهنش باز میموند🤩

هیییچکی باورش نمیشد بدون ذره ای کمک پدرهامون بتونیم همچین زندگیی راه بندازیم

هیچکی نمیدونست با چه قیمتای فوق العاده ای تونستیم پیداکنیم و همش معجزه خدا بوده😍❤️😍❤️

وای خدا چه روزای فوق العاده ای بود🥰 دقیقا هرچی از خدای مهربووونم خواسته بودم به بهترین نحو ممکن انجام شده بود و اینو مدیون چله یاسین، ذکر یا جوادالئمه ادرکنی و لطف بیکرااااان خدای مهربونم ،چون از خودش خواسته بودم پدری کنه برامون😍❤️

هیچ وقت بزرگی خدا رو دست کم نگیرین همیشه از خدا بهترینارو بخواین وقتی به خدا با جون و دل ایمان داشته باشین همه چیز رو جوری که باورتون نمیشه درست میکنه😊👌

و در آخر

شکر نعمت نعمتت افزون کند

کفر نعمت از کفت بیرون کند

امام صادق (ع)در تفسیر آیه ی بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا در سوره ی مبارکه بقره  میفرمایند ...

مرسی ازت مهربونم❤️❤️🥰😊 

راستش منم خیلی مشکلات داشتم و دارم تو زندگیم اما الان تصمیم گرفتم فقط ب چیزای خوب فکر کنم و از ته دلم خدا بخوام مثلا من شاید الان یسری کمبودها داشته باشم اما نطمئننننم خدا در آینده ی شغل خوب نصیب خودم می‌کنه و ی همسر پولدار دارم که رزق و روزی حلالی داره و من ب بهترین نحو زندگی میکنم و خرج میکنم و همه این همه کمبودی که داشتم خدا واسم بقشنگترین شکل ممکن جبران می‌کنه🥰🥰😊✨

[QUOTE=221363201]این متن مال یه خانومی بود که جواب گرفته بود واقعا بنده خدا مامانمم دستش خیلی خالی شده بود دست تن ...[/QUOT 

ببخشید خانوما این قسمت اول این متنه اشتباهی اول تیکه دومشو فرستاده بودم🙏🙏🙏🙏

منم از معجزات زندگیم بگم که هربار یادش میفتم بارها خداروشکر میکنم🥲🥲🥲

پیشاپیش بابت طولانی شدنش عذرخواهی میکنم اما آموزندست شاید برای امثال خودم نورامیدی بشه😍😍😍

من و همسرم هردو پدر نداشتیم من پدرم به رحمت خدارحمته و همسرم پدرومادرشون طلاق گرفتن

خلاصه همسرم خیلی بی پشت و کمک بود و دستشم حسابی خالی،تو عقد بودیم و منم دوس داشتم بعد دوسال و نیم بلاخره عروسی کنیم خیلی اذیت بودیم

اما خب همسرم شرایطشو نداشت

اینقدی که میگفت شاید بدون عروسی بریم سرخونه زندگیمون😔

و منم مثل همه آرزوی عروسی و لباس عروس داشتم👰‍♀

پس بدون ذره ای انرژی منفی شروع کردم واسه خودم آرزوهامو تو دفتر نوشتن😍

عروسی خوب،خونه خوب،حتی نقاشی کردن لباس عروس دلخواهم و نوشتن تک به تک مشخصات خونه موردعلاقم وسایل شیک خونه😉

و حتی تو این گرونی طلا ،واسه خودم سرویس طلای موردعلاقمم نقاشی کردم😄

و مدام مرورشون میکردم و لذت میبردم😍

که یه بار واسه یه بنده خدایی خوندم خندید و گفت اینا که تو نوشتی مال زنای شوهرپولداره نه تو😏

که چقد دلم شکست🥲 اما اصلااا ناامید نشدم مطمئن بودم خدا کمکم میکنه😍

درکنار اینا چله یاسین هم برداشتم به نیت یه عروسی عالی و رسیدن به آرزوهامون🥰

کم کم شرایط عروسی آماده شد

باورتون نمیشه همون لباس عروس که برای خودم نقاشی کرده بودم رو پیداکردم حتی شیکتر با یه قیمت اجاره خیلیی کم،(که هرکی میدید فکر میکرد حداقل چندمیلیون بابت اجارش دادیم)

همون لوازم شیکی که میخواستم با قیمت خیلی کم پیداکردیم

و همسرم‌ و خانوادش که میگفتن یا تو خونه یه عروسی کوچیک میگیریم یا کلا نمیگیریم😒 حالا یه باغ تالار خیلی شیک پیداکردم با یه قیمت فوق العاده عالی و دقیقاهمون برای روزی که میخواستم روز ازدواج پیامبر رزرو کردیم😍

آرایشگاه عروسم که هزینه هاش فوق العاده بالا بود که یه روز با یکی از دوستام حرف میزدم گفت یه دوستی دارم تو یکی از بهترین آرایشگاهای مشهده باهاش صحبت میکنم باهات راه بیاد،با قیمت خیلییی کم منو تبدیل به عروسک کرد🤩

شد نوبت اجاره خونه 💒

ماشین که نداشتیم همسرم بنده خدا با کلییی خجالت ماشین شوهرخواهراشو قرض میگرفت هرروز دنبال خونه از اینور به اونور😢 

با اون پولی که ما داشتیم املاکیا میگفتن یا باید تو یه جا پایین شهر خونه پیدامیشه یا یه خونه قدیمی و درب وداغون😢

همه میگفتن همسرتو اذیت نکن پرتوقع نباش هرجا پیداشد اجاره کنین😒

اما من ایمان قلبی داشتم همون خونه ای که آرزشو دارم پیدامیکنیم و اینو به همه میگفتن من مطمئنننم😍

خلاصه بعد ۶ روز و کلی خستگی یه املاکی رفتیم که میگفت یه خونه با این قیمت میشناسم صاحبش دوست خودمه پسندکردین خیالتون راحت راضیش میکنم کمتر بگیره

توی راه تسبیح برداشتم و مدام ذکر (یا جواد الئمه ادکنی)قربون کرمش بشم، میگفتم

وای از همون اولین نگاه به خونه عاشقش شدم همووونی بود که میخواستم شیییک و تازه ساز😍

همونجا با یه قیمت خیلی عالییی قولنامه کردیم ،به همه گفتم دیدین گفتم پیدامیشه😍هیچکییی باورش نمیشد

واقعاااا چه جالب😂😂😂 انشاالله که بیاد خاستگاریت و هرچی که خیرته اتفاق بیوفته واست گلی 🌺🐞

مرسی عزیزم همچنین🤍💫

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
😂😂😂😂😂😂😂قربونت برم 

فدات 😁