2777
2789
عنوان

دیت صبحانه داریم و من هنوز بیدارم😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 51 پست
بمونی تو حال خوب قشنگم🌺💗💐

مرسی نورای عزیز💕✨

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

پنج صبح میخوای بری کله پزی به این زودی 😅😅

ارهههه 😁😭

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بخواب دیگه صب پف پفی پامیشی

باشههه جواب کامنتا رو بدم برم بخوابم💕💕💕

خیلی ممنون عزیزم چی بگم من به اندازه ی دخترای این دوره زیبا نیستم و بلدم نیستم چیکار کنممنم امیدوارم ...

عزیزدلم مطمعنم شما زیباترینی فقط اعتماد ب نفس نداری 

وگرنه که همه ی آدمای جهان زیبایی منحصر ب فرد خودشونو دارن😍 فقط کافیه یکم صبر کنیم تا همه چیز در بهترین حالت خودشون نمایان شن

ممنون مهربون من 🥰❤️

سلام عزیزم میشه درخاست دوستیمو قبول کنی ؟یه کارخیلی مهم دارم

سلام باشه عزیزم
شرمنده مدتی بود نیومده بودم سایت ندیدم درخواستتون رو