2777
2789

وعده دیدار ما : ۵ صبح😁🤣

حالا نمیدونم چطوری قراره بیدار شم ولی باید دیگه برم بخوابم 🤣😂

شبتون بخیر 💕

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب بخیر عزیزمخوش بگذرهه

شب تو هم بخیر عزیزدلم💖

مررررسیی🥰

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

خدا شفات بده

چرا؟😂

احتمالا میخوایید اعصاب و روان همدیگه را تست کنید 

وگرنه دیت صبحانه مزخرف ترین دیته

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

به به احتمالا کله پاچه .. شب بخیر

دقیقااا😂

شب بخیررر

وای به من اگر بگن 5صبح پاشو برو بهشت،بیدار نمیشم اونوقت تو میخوای5صبح بری کله پاچه بزنی؟؟؟؟😂

منو نامزدم ی بار کله پاچه پخنیم سر شب. صبح زود بریم بیرون بخوریم

تا سه شب بیدار بودیم. همون نصف شب خوردیم خوابیدیم ها لنگ ظهر🤣🤣🤣

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
منم باید ۶ پاشم ولی با دیت صبحانه موافق نیستم، چون صبح بداخلاقم ترجیح میدم کسی دم پرم نیاد که پرپرش ...

آخی🥲😂

من دیگه مجبور شدم عادت پرپر کردنمو بذارم کنار🤣🤣

منو نامزدم ی بار کله پاچه پخنیم سر شب. صبح زود بریم بیرون بخوریمتا سه شب بیدار بودیم. همون نصف شب خو ...

🤣🤣🥰🤣🤣🤣کار درست رو شما کردی جانم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻