2777
2789
عنوان

کسی با قانون جذب کسی رو‌ جذب کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 37 پست
[QUOTE=221363201]این متن مال یه خانومی بود که جواب گرفته بود واقعا بنده خدا مامانمم دستش خیلی خالی ش ...

واییی چه جالب چه شانسی داشته هااااا دختره 😁😁خوشابحالشش ولی کارای دختره درست عین منه منم به همون ماشینی که میخواستم رسیدم حتی فرض کن لباس ولی نمیدم چرااونم مردی که میخوام نمیشه😂باوجودیکه باهزاران عشق نگاه مردای قدبلند و هیکل ورزشکاری و اینا میکنم ولی ایخخخ نمیشه😭😭

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
واییی چه جالب چه شانسی داشته هااااا دختره 😁😁خوشابحالشش ولی کارای دختره درست عین منه منم به همون ما ...

اره واقعااا خوشبحالش انشاء‌الله ی روزم نوبت منو تو میشه🥺❤️

جدی یعنی به لباس و ماشینی که میخواستی رسیدی؟؟؟ 

امیدت رو بیشتر کن انشالله که اینم میشه ناامید نشو از خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعااا خوشبحالش انشاء‌الله ی روزم نوبت منو تو میشه🥺❤️ جدی یعنی به لباس و ماشینی که میخواستی ر ...

اره به خدا ماشین دقیقا همون شددد برامنم قراربود پراید باشه که من بدم میومد و هرکاری میکردن پرایدنمیشد😂ولی این مرد اینده ن نمیشه

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اره به خدا ماشین دقیقا همون شددد برامنم قراربود پراید باشه که من بدم میومد و هرکاری میکردن پرایدنمیش ...

چه جالب خداروشکر😊😊😍😍

خب معلومه که نمیشه وقتی خودت انقد ما امیدی گلم تو چند از جوابات منفی حرف زدی وگفتی نمیشه ذهن توام قبول کرده اینو و فرکانس منفی می‌فرسته واسه کائنات و این مانع میشه واسه برآورده شدن آرزوت 

خوشگلم فقط مثبت فکر کن و بسپارش بخدا 

چه جالب خداروشکر😊😊😍😍 خب معلومه که نمیشه وقتی خودت انقد ما امیدی گلم تو چند از جوابات منفی حرف ز ...

اره واقعا تقصیر خودممم هس دیگه باید اصلاح کنمممم 😁😁ذهنمووو

آفرین قربونت  بیا ببینم چیکار میکنیم 😂 😂😂

عاااا اره😂ما میتونیمممم