من چندجا خونده بودم که با نوشتن مشخصات فردی که توی ذهنته روی کاغذ و با قانون جذب جذبش کردن حالا میخام انجام بدم تورو خدا اگه شما نتیجه گرفتین اینجا ب اشتراک بزارین منم میخام انجام بدم❤️🦋💫
[QUOTE=221363201]این متن مال یه خانومی بود که جواب گرفته بود واقعا بنده خدا مامانمم دستش خیلی خالی ش ...
واییی چه جالب چه شانسی داشته هااااا دختره 😁😁خوشابحالشش ولی کارای دختره درست عین منه منم به همون ماشینی که میخواستم رسیدم حتی فرض کن لباس ولی نمیدم چرااونم مردی که میخوام نمیشه😂باوجودیکه باهزاران عشق نگاه مردای قدبلند و هیکل ورزشکاری و اینا میکنم ولی ایخخخ نمیشه😭😭
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره واقعااا خوشبحالش انشاءالله ی روزم نوبت منو تو میشه🥺❤️ جدی یعنی به لباس و ماشینی که میخواستی ر ...
اره به خدا ماشین دقیقا همون شددد برامنم قراربود پراید باشه که من بدم میومد و هرکاری میکردن پرایدنمیشد😂ولی این مرد اینده ن نمیشه
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اره به خدا ماشین دقیقا همون شددد برامنم قراربود پراید باشه که من بدم میومد و هرکاری میکردن پرایدنمیش ...
چه جالب خداروشکر😊😊😍😍
خب معلومه که نمیشه وقتی خودت انقد ما امیدی گلم تو چند از جوابات منفی حرف زدی وگفتی نمیشه ذهن توام قبول کرده اینو و فرکانس منفی میفرسته واسه کائنات و این مانع میشه واسه برآورده شدن آرزوت
چه جالب خداروشکر😊😊😍😍 خب معلومه که نمیشه وقتی خودت انقد ما امیدی گلم تو چند از جوابات منفی حرف ز ...
اره واقعا تقصیر خودممم هس دیگه باید اصلاح کنمممم 😁😁ذهنمووو