2777
2789

بچه ها. خانواده من از نظر اجتماعی رفاهی و مالی مرفه ان 

ولی ... همشون روانی ان...الکی نمیگم واقعا مشکل روانی دارن با این حال پیش هیچ دکتری نرفتن 

امشب خواهرم با سگم بازی میکرد بابام میخواست بخوابه یهو بلند شد یه لگد به سگم زد بعد با مشت کوبید تو پای خواهرم منم داد زدم چرا بچه ها رو میزنی یهو اومد سمتم یکی محکم با مشت کوبید تو دستم بعد محکم خواهرمو هول داد خورد زمین من رفتم بغلش کردم اونم گورشو گم کرد مامانم اومد طرف بابامو گرفت منم فوش عالم و ادمو دادم بهش بلند داد میزدم گوه میخورین بچه میارین گوه میخورین برا گشادیتون دست رو بچه بلند میکنین خیلی چیزا گفتم اونم گفت یه غلطی کردین زدتون منم گفتم اره ما کرم داریم بریم بگیم بیا ما رو بزن! بعد چند دیقه پای خواهرم کبود شد ورم کرد نمیتونست راه بره فهمیدن شکسته 

الانم این عوضی ها نه میزارن پماد بزنم براش نه ببرمش دکتر دست خودمم داغونه 

یه چی بگید اروم بشم 🥺😭 

خواهرم هفت سالشه بدبخت 

همش بهم میگن شیطان و فوش میدن من باید چیکار کنم😭😭😭 

مامانمم حالش بده ولی واقعا کینه دارم ازش 😭😭😭 همه حالمون بده بجز بابای کثافتم😭😭😭

چه خاکی بریزم تو سرم

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

خونس یا میدون جنگ😐😐😐ز بزن اورژانس

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من دارم روانی میشم عقلم و دارم از دست میدم این فشار برای من زیادیه😭

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن اورژانس اجتماعی بچه رو بیان ببرن خدایا به بی لیاقتا بچه نده لطفا☹

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
خونس یا میدون جنگ😐😐😐ز بزن اورژانس

اینجا تیمارستانه منم قربانیشم😭 نمیتونم 😭

زنگ بزن اورژانس اجتماعی بچه رو بیان ببرن خدایا به بی لیاقتا بچه نده لطفا☹

من خودمم بچه ام اونو ببرن صد در صد سر به نیستم میکنن😭😭😭 روانی شدم نمیدونم چیکار کنم 😭

زنگ بزن ۱۱۰ بعد برو پیش اقوامی که مورد اعتماده فردا برو درخواست دیه کن

😐😐😐😐😐😐😐😐فیلم زیاد میبینی؟؟؟؟این بره درخواست دیه کنه مگه ژاپنه؟

بره شکایت کنه دختر کم سن و سال باید از خونه دیگه متواری بشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
زنگ بزن ۱۱۰ بعد برو پیش اقوامی که مورد اعتماده فردا برو درخواست دیه کن

من حتی پول ندارم همه چیمو ازم گرفتن یه جوشی دستمه همه میدونن بابام خر زوره جرعت نمیکنن😭😭😭زنگ بزنم صد و ده تا نیومده صد در صد مردم جنازمو میدن به پلیس😭🥺

ای,, وای عزیزم خودت مدیریت کن که این موارد پیش نیاد گویا مادر پدرت زیاد فهمیده نیستن 

بابا به خدا من فقط گفتم چرا بچه میزنی خودمم زد 😭😭😭 من چیکار کنم اخه 😭