2777
2789

کارت زشته نکن حتی اگرم رمزشو بلد بودی من رمز گوشی همسرمو دارم ولی هیچ وقت ب خودم اجازه نمیدم گوشیشو چک کنم چون گوشی ی وسیله ی شخصیه ۲۴ ساعته گوشیم یکسره دست همسرمه  رمزشم داره البته ناراحت ک نیستم خوشحالم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ گوشی شوهر منم قفله

به نظر خودت چه دلیلی داره قفل بودنش ؟ یکم فکر کن 

مگه شما چیزی از هم مخفی دارین؟ یا به هم اعتماد ندارین؟ نزدیکتر از زن و شوهر داریم؟

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
انگشتشو بچسبون ب قسمت قبل اثر انگشت

میتونه حتی انگشت شوهرشو قط کنه هر وقت دلش خواست قفلشو باز کنه😂😂😂😂

هر که چیزی دوست دارد جان و دل بر وی گمارد             هر که  "محراب"ش تو باشی سر ز خلوت برنیارد

نکن تروخدا یکبار من نگاه کردم به خدا فهمید اشوب به پا کرد میگف طلاقت میدم به زور پدر مادرا راضی شد 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
نکن تروخدا یکبار من نگاه کردم به خدا فهمید اشوب به پا کرد میگف طلاقت میدم به زور پدر مادرا راضی شد&n ...

وا چرا اصلا قفل کرده چی بوده مگه حتما رفتارش جوری بوده چک کنی من جلو خودشم چگ کردم 

نکن تروخدا یکبار من نگاه کردم به خدا فهمید اشوب به پا کرد میگف طلاقت میدم به زور پدر مادرا راضی شد&n ...

واللە چی بگم کنجکاو شدم خیلی اروم نمیشم همش دنبال یە راهیم بشە باز کرد رمزشو ببینم چیدارە کە انقدر مشکوک و حساسە

به نظر خودت چه دلیلی داره قفل بودنش ؟ یکم فکر کن  مگه شما چیزی از هم مخفی دارین؟ یا به ه ...

چه ربطی داره واقعا!!! قفل کردن گوشی چه ربطی یه اعتماد داره . هم من هم شوهرم گوشیامون رمز داره ! چون شوهرم نمیخاد تو محل کارش یه احظه اگه پشت میزش بود کسی به گوشیش دست بزنه یا من اگه گوشیم گم شد کسی تو‌گالری و عکسام بره ! چقد واسه خودتون همه چی و گنده می کنید!! حتی پسرمم ک هفت سالشه بهش یاد دادیم ک رمز بزاره که کسی وارد گوشیش بدون اجازه نشه، با اینکه بچه هفت ساله چیزی نداره ولی باید معنی حریم خصوصیه از بچگی درک کنه

واللە چی بگم کنجکاو شدم خیلی اروم نمیشم همش دنبال یە راهیم بشە باز کرد رمزشو ببینم چیدارە کە انقدر م ...

ایشالا که نمیفهمه با احتیاط چکش کن بعدشم به همون حالتی که بود برش گردون حتی  برنامه هایی که میخوای باز کنی بعدش بپاک چون باز کرد شک میکنه 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
چه ربطی داره واقعا!!! قفل کردن گوشی چه ربطی یه اعتماد داره . هم من هم شوهرم گوشیامون رمز داره ! چون ...

ععزیزم شما رمزشو بلدین؟ 

اگه میدونین  ک هیچی

اگه نمیدونین که دیگه خودتون بهتر میدونین...

و خدايي كه به شدت كافيست🌱