2777
2789
عنوان

بارداری دوم در سن ۲۱ سالگی

1115 بازدید | 65 پست

سلام من بارداری اولم هفده سالم بود که حامله شدم الان همسرم اصرار داره دوباره بچه بیاریم هیچ مشکلی هم با هم نداریم زندگیمم خداروشکر خوبه ولی باز میترسم یا حس میکنم زوده 

کسی هست ۲۱سالش باشه بچه دوم رو آورده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فاصله سنی بچه هاتون کم باشه خوبه

اگه دیر بیاری دیگه همبازی نمیشن

البته باز هرجور خودت میدونی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
همش فکر میکنم زوده ولی همسرم خیلی اصرار داره

زود از چ نظر عزیزم شما که 17 سالگی اوردین اولی رو

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

صبر کن برا دوم خیللللی زوده 

من ۲۰سالگی اولی اومد 

نمیخوام بچه ی دیگه ولی برا دومی حداقل میزاشتم ۲۷بشم

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

عاشق اسم کاربریتم😂 میبینمت ذوق میکنم

اردشیرم عاشق توعه😂🔫

فقط یکم دستاش درازه😑😢😅

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
اگه فاصله سنی بچه هاتون کم باشه خوبه اگه دیر بیاری دیگه همبازی نمیشن

پسرم سه سالشه خودمم یه جورایی دوست دارم ولی یه جورایی فکر میکنم شرایطش رو ندارم مثلاً اگه بیارم من کسی رو اطرافم ندارم و مادرم فقط هست و همسرم همش نگران این بچه م هستم که وقتی خواست اون یکی بیاد اون روز تنها نمونه یا خودم هم همین طور برای بچه اولم هم همین ترس و داشتم

پسرم سه سالشه خودمم یه جورایی دوست دارم ولی یه جورایی فکر میکنم شرایطش رو ندارم مثلاً اگه بیارم من ک ...

وای عزیزم مگه قرار بود دیگه کی کنارت باشه؟ 😁 مادر هست کافیه... شوهرت نگه نمیداره بچه رو؟