سلام من بارداری اولم هفده سالم بود که حامله شدم الان همسرم اصرار داره دوباره بچه بیاریم هیچ مشکلی هم با هم نداریم زندگیمم خداروشکر خوبه ولی باز میترسم یا حس میکنم زوده
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این بچه م رفت تو دستگاه یک ماه خیلی دست تنها بودیم و اذیت شدیم بیمارستانمم درست حسابی نبود به خاطر ه ...
آهان از اون نظر
ان شالله اینیکی مستقیم میاد بغلت😅
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
زایمان اول و طبیعی میکنین چطور جرئت میکنین بازم حامله شین؟ نمیترسین؟ این سوال از موقعی که باردار شدم همش تو ذهنمه😁
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اتفاقا منم غریبم 21سالگیم شایدم 20🤔دومی رو آوردم الان 25هستم برای سومی اقدامم ولی نمیشه🤕
عزیزم طب سنتی برید
پیج دکتر داوود رو دنبال میکنین؟
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
همه میگن زود بچه آوردن خوبه ولی آبجی من چهارده سالگی بچه آورده الان خودش 35سالشه ولی چون به خودش میرسه کمتر میزنه .میگه کاش زندگی میکردم الان بچه میاوردم همه فک میکنن چون بچم بزرگ سن منم بالاست 😐
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی