2777
2789

قضیه از این قراره من از شوهرم جدا شدم بخاطر شرایط بدخانوادگیم حضانت پسرمو دادم به شوهرم 

شوهر سابقم پارسال ازدواج کرد و تازگیا صاحب بچه شدن از اونموقع پسرم خیلی پرخاشگر شده

هفته ای یه بار من چند ساعتو با پسرم میگذرونم ولی از وقتی بچه جدید اومده تو اون خونه پسرم رفتارش و وضع روحیش بده و همش به من میگه دوس دارم پیش تو بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ امیدی از طرف خونه پدرم نداشتم‌که بچمو بیارم پیش خودم.خودمم اونجا اضافیم

بخاطر همین چند روز پیش رفتم با شوهر سابقم حرف زدم و ازش خواهش کردم بخاطر پسر خودش یه خونه برامون بگیره که پسرم بیاد باهام زندگی کنه

اگه میتونی از خانوادت مستقل شو. حتی شده یه زیرپله اجاره کنی. اغلب وقتی دختره برمیگرده حرمت نمیزارن بهس. به خصوص اگر خواهر و برادری تو خونه باشن

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
منم هیچ امیدی از طرف خونه پدرم نداشتم‌که بچمو بیارم پیش خودم.خودمم اونجا اضافیم بخاطر همین چند روز ...

عجب کار اشتباهی کردی خواهر من 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
منم هیچ امیدی از طرف خونه پدرم نداشتم‌که بچمو بیارم پیش خودم.خودمم اونجا اضافیم بخاطر همین چند روز ...

نمیتونی بری سر کار؟

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.