2777
2789
عنوان

قهر خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 26 پست
عزیزم یک چیز بگم ناراحت نباش درسته که شما 4 ماه خدمتش کردی و ولی اگه من جای خواهرشوهرت بودم  و ...

بله من میدونم روشم اشتباه بود ولی همین خواهرشوهرم که باهام قهر کرد قبل از اون پیام کاملاً بهم حق داد و گفت حق داری هیچ کس نمیتونه با خانواده شوهر راحت باشه و خواه ناخواه ناراحتی پیش میاد..خودشم تجربه شو داشت..

هم سنیم تقریباً متولد۷۰..سه تا بچه داره..بچه سومیش۸ماهشه 

بله من میدونم روشم اشتباه بود ولی همین خواهرشوهرم که باهام قهر کرد قبل از اون پیام کاملاً بهم حق داد ...

وقتی  متاهله پس چرا بیاد خونتون 4 ماه بمونه  

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی  متاهله پس چرا بیاد خونتون 4 ماه بمونه  

نه اون مجرده میخواست خونمون بمونه۴ماه موند میخواست چند سال باشه اصلاً معلوم نبود چقدر..من اگه میدونستم مثلاً ۶ماه نهایت میخواد بمونه مشکلی نداشتم..اینکه مدت طولانی میخواست بمونه برام سخت بود..الآن بیشتر از یه سال که شهر ماست

نه اون مجرده میخواست خونمون بمونه۴ماه موند میخواست چند سال باشه اصلاً معلوم نبود چقدر..من اگه میدونس ...

همسن خودته؟؟  

الان اون جاریت مشکل نداره  ؟

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

ولی سر این مسئله غیر از مجرده دوتادیگه از خواهرا باهام قهرن..جالبیش اینه که شوهرم از اون یکی خواهرش پرسید اگه خواهرشوهرت بیاد خونتون بمونه قبول میکنی..گفت راستشو بگم نه اصلاً

همسن خودته؟؟   الان اون جاریت مشکل نداره  ؟

خواهرشوهرم مجرده ۷سال ازم کوچیکتره..جاریم خوبه ۱۲سال با خانواده شوهرم زندگی کرد اذیت بود وقتی خواهرشوهرم اومد پیشمون گفت بچه هام ازش راحت شدن ولی الآن این مسائل پیش اومد و اومدن شهر ما دیگه مسئله ای نداشت..نمیدونم

خواهرشوهرم مجرده ۷سال ازم کوچیکتره..جاریم خوبه ۱۲سال با خانواده شوهرم زندگی کرد اذیت بود وقتی خواهرش ...

ان شاالله کدورتها رفع بشه عزیزم  به خدا توکل کن و به خدا بسپار  راستی اهل اهوازین

چقدر برات مهمه خواهرای شوهرت خیلی خودشون رو مهم گرفتن توهم با اهمیتی که بهشون میدی داری نشون میدی خی ...

عزیزم بعضیا دوست دارن همیشه بینشون دوستی و مهربانی باشه دوست نداره کدورتی باشه خب این خیلی خوبه  اون که نرفته دست پاهای خواهرشوهراش ببوسه  فقط دوست داره بین خودش اونا کدورتی نباشه  و همیشه دوستی برقرار باشه اتفاقا این بهترین اخلاقه

چقدر برات مهمه خواهرای شوهرت خیلی خودشون رو مهم گرفتن توهم با اهمیتی که بهشون میدی داری نشون میدی خی ...

دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه..از قطع ارتباط بدم میاد من وظیفه مو انجام دادم ولی بازم ناراحتم‌..من تو بخشی از مسئله مقصر هستم به قول دوستمون باید با سیاست رفتار میکردم ولی تحمل شرایط برام سخت بود.نمیدونم..