2777
2789

عزیزم ژل لب خوب زود جذب میشه اصلا یکی از نشونه های ژل لب برند زود جذب شدنشه

وگرنه که چینی بزنی جذب نمیشه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ژل لب خوب زود جذب میشه اصلا یکی از نشونه های ژل لب برند زود جذب شدنشه وگرنه که چینی بزنی جذب ...

ینی زودتر از یکماه جدب میشه؟ینی منظورتون ۶ ماه ب بعد هستش؟

ینی زودتر از یکماه جدب میشه؟ینی منظورتون ۶ ماه ب بعد هستش؟

بله برندای آمریکایی فرانسوی ۱ماه جذب میشن باید ترمیم‌کنی 

برندای چینی تا ۷ ماه ۸ماه میمونن تازه انقدر آشغالن باید آنزیم بزنی بره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
ژل گونه چی

والا اونو ديگه نميدونم 

ولي يه نفر زده تو صورتش اون البته يكم دستو دل بازي كرده 

ژلا تو صورتش پخش شده صورتش خيلي بد شده حالا ژلا از بين نرفتن صورتش نافرمه انگار پف شديد بارداري داره

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
بله برندای آمریکایی فرانسوی ۱ماه جذب میشن باید ترمیم‌کنی  برندای چینی تا ۷ ماه ۸ماه میمونن تاز ...

اینجور شما میگین نیست برندهای معتبر و گرون قیمت دیرتر جذب میشن من از یکی از معتبرترین مراکز زیبایی پرسیدم ژل لب ژوویدرم که بهترین برند ژل لب هس کی خیلی هم گرون هس هر سی سیش ۶ میلیون  ک یه سال تا یه سال و نیم میمونه البته به واکنش بدن و مراقبت خود فرد هم تا حدودی بستگی داره

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برای دلش"امن یجیب" بخوانی؟
اینجور شما میگین نیست برندهای معتبر و گرون قیمت دیرتر جذب میشن من از یکی از معتبرترین مراکز زیبایی پ ...

نه عزیزم کاملا اشتباه میکنی 

برندای خوب زود جذب میشن و زیر۱ماه نیاز به ترمیم دارن تا ۱سال ترمیم کنی بعد اون برات میمونه تا ۳ سال ۲سال ولی این که بگی ۱بار بزنی و یک سال ونیم برات میمونه واقعا عجیب ترین حرف سال!

اون مرکز زیبایی لابد میخواسته چینی وبه عنوان برند امریکایی بزنه

نه عزیزم کاملا اشتباه میکنی  برندای خوب زود جذب میشن و زیر۱ماه نیاز به ترمیم دارن تا ۱سا ...

باشه تو راس میگی کسی ک ۵ و ۶ میلیون هر سیسی پول میده با عقل جور میاد یه ماه دیگه بره همین قدر پول بده من یادآوری کنم بیشتر کلینیک های زیبایی رفتم حرف یه نفر دونفر نبوده

باشه تو راس میگی کسی ک ۵ و ۶ میلیون هر سیسی پول میده با عقل جور میاد یه ماه دیگه بره همین قدر پول بد ...

شما رفتی پرسیدی من تجربه اش کردم!

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بحثی دارم نه دعوایی کاملا تجربه خودم وگفتم 

شما رفتی پرسیدی من تجربه اش کردم! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ نه بحثی دارم نه دعوایی کاملا تجربه خودم وگفتم&nb ...

تجربش کردی چون ژلت برند خوبی نبوده سر هر ماه رفتی واسه ترمیم اصلا سواد که داری برو تو نت بزن همه اطلاعات برنده رو میاره چقد ماندگاری دارن این چیزها

تجربش کردی چون ژلت برند خوبی نبوده سر هر ماه رفتی واسه ترمیم اصلا سواد که داری برو تو نت بزن همه اطل ...

عزیزم شما خیلی داری در برابر فهمیدن مقاومت میکنی وخیلی اصرار به چیزی داری که نه تجربه اش کردی نه هیچی!فقط میگی پرسیدم 

شما برو ژل بزن اگر بدون ترمیم برات ۱سال ونیم موند انوقت بیا هرچی میخوای بگو!

ژل لب باید زیر ۱ماه دوباره تمدید بشه بعد دوره ترمیمش میوفته ۳ ماه ۴ماه بعد ۶ماه بعد این دوره که تموم شد بله ۲سال برات میمونه بعد اون هم کامل جذب نمیشه مگر آنزیم بزنی!

لطفا اگر هنوز روی حرفات هستی و فکر میکنی من ژل لبم آشغال بوده وبی سوادم ودروغگو لطف کن تجربه خودت وبه صورت کاملا اختصاصی به استارتر بگی

البته اگه تجربه ای داشته باشی

اگر هم که نه لطفا منو دیگه ریپلای نکن