2777
2789
عنوان

چیکارکنم از چاقی وبی ارادگی خسته شدم میشه بهم بگید چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 83 پست
من گلوریا درب بنفش مصرف کردم از اونا ک قرصش مشکی ی ستاره وماه هم روش حک شده یعنی اولین قرص ک خوردم د ...

اآره منم همین تعریفارو شنیدم 

ولی گفتن سرگیجه و افت فشارم میاره

خب حالا مضراتشو بگو😂

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تاخود اذان صب بیدار بودم بعد اذانم بلندمیشدم دنبال کارهای الکی ب هیچ وجه خستگی وخواب سراغم نمیومد خیلی تشنه میشدم تکرر ادرار داشتم افت قند خون ی دفعه ی سمت کله م کامل بی حس میشد زیر چشم هام گود شدهمچنان مصرف میکردم فقط فکر لاغری بودم بی  دلیل گریه میکردم خیلی عصبی میشدم دخترم ناخوداگاه کتک میزدم کاملا از همسرم فاصه گرفته بودم  اصلا احساسی بهش نداشتم ولی کلی لاغر شدم یعنی هرکی منو میدید میگفت ی ادم دیگه شدی قرص هام ک تموم شد گفتم چند هفته ب بدنم استراحت بدم کبدم داغون نشه

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
اسی حداقل لایک کن وقتی مطلب میذاری تا بیایم😕 الان بگو مضرات واسه بارداری داره یا نه؟نکنه بچه دار ن ...

عزیزم بهتره نخوری

بلاخره نمیشه تضمینی چیزی گفت

من قبل از بارداری وزنم زیاد بود دکتر تغذیه بهم کپسول لیمو ترش و زیره داد همراه با رژیم غذایی. بشدت بد بو بود کپسوله. نتونستم بخورم

میگن چون بوش بده اشتها رو کم میکنه

ولی تاخود اذان صب بیدار بودم بعد اذانم بلندمیشدم دنبال کارهای الکی ب هیچ وجه خستگی وخواب سراغم نمیوم ...

بعد چیشد؟

دوباره وزنت برگشت؟

عزیزم بهتره نخوری بلاخره نمیشه تضمینی چیزی گفت من قبل از بارداری وزنم زیاد بود دکتر تغذیه بهم کپسو ...

من قدم۱۷۰وزنم۷۴.خیلی سریع تو ۴سال از۵۹و۶۰به این وزن رسیدم.یعنی تا متاهل شدم.اصن کفری ام از خودم.

اونوقت که مجردم بودم میگفتم چاقم.ولی الانو چی بگم.

پادرد گرفتم

چشم تون روز بد نبینه دوروز بعد تموم شدن قرص ها ب شدت بیقرارشدم بدن درد عین جنازه افتاده بودم همه فک میکردن کرونا گرفتم درحالی ک توترک بودم🤣😅خیلی حالم بد میشد اینقد بی قراربودم  ب مادرم گفتم برو تست از داروخونه بگیر نکنه واقعا معتادشدم تست ک امتحان کردم گزینه امفنامین یاهمون شیشه تیک خورد فهمیدم شیشه مصرف کردم اونم ن ب صورت دود مستقیم واردمعده م شده و کبد نابود میکنه دوماه با عرقیجات مختلف کبدمو پاکسازی کردم و دیگه غلط بکنم سمت این چیزها برم 

من قدم۱۷۰وزنم۷۴.خیلی سریع تو ۴سال از۵۹و۶۰به این وزن رسیدم.یعنی تا متاهل شدم.اصن کفری ام از خودم. او ...

باز خوبه قدت بلنده

من ۱۶۰ با ۸۰ کیلو وزن چی بگم

منم دوران مجردی ۶۴ بودم هی میگفتم چاقم

ولی الان عکسامو نگاه میکنم شکم و پهلوهام صاف بود

الان یه شکم آویزون دارم با پهلوهای بیرون اومده😑

چشم تون روز بد نبینه دوروز بعد تموم شدن قرص ها ب شدت بیقرارشدم بدن درد عین جنازه افتاده بودم همه فک ...

واقعا😐

پس چرا من همین دیروز زیر تاپیک کسی که دوسال پیش تاپیک زده بود که میخواد گلوریا بخره. کامنت گذاشتم سوال کردم خیلی تعریف کرد گفت سه ماه مصرف کرده ۱۶ کیلو کم کرده خیلی براش خوب بوده و دوباره وزنش برنگشته

باز خوبه قدت بلنده من ۱۶۰ با ۸۰ کیلو وزن چی بگم منم دوران مجردی ۶۴ بودم هی میگفتم چاقم ولی الان ع ...

بیاباهم کتو استارت بزنیم من دلم ی رقیب سرسخت میخاد🥴