2777
2789
عنوان

چیکارکنم از چاقی وبی ارادگی خسته شدم میشه بهم بگید چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 83 پست
منم از ۵۸‌رسیدم هفتاد خیلییییی به پاها و کمرم‌فشار میاد ولی خب خداروشکر تو اندامم خیلی نشون نمیده ...

من بیشتر شکم و پهلو دارم. بقیه جاهام زیاد چاق نیست

هرسال روزه میگیرم حتی پارسال دخترم ۹ماهش بود شیر میدادم روزه هم گرفتم ولی دریغ از یک کیلو کم شدن

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با کتوژنیک تو ۷ ماه ۲۵ کیلو کم کردم

واقعا چطور تونستی میوه و نون و برنج نخوری چی باعث شد شروع کنی و چیت نداشته باشی ی ذره انگیزه لطفا🤕

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره

بشین درس بخون😂😂😂 

من با قد ۱۶۸ تا همین دوهفته یه سه هفته پیش ۶۶ کیلو بودم 

الان دیروز وزن کردم دیدم ۶۲ کیلو شدم 

از بس حرص درسام رو میخورم😭😐

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
من بیشتر شکم و پهلو دارم. بقیه جاهام زیاد چاق نیست هرسال روزه میگیرم حتی پارسال دخترم ۹ماهش بود شیر ...

من‌روزه میگرفتم‌و کنارشم سعی میکردم پر خوری نکنم بعد افطار.شاید شما زیاد میخوردی  یا چیزای پر کالری میخوری.یا شاید چربی هات سفت شده و سخت آب میشه.اگه اینجوره  ورزش جواب میده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
چند کیلویی منم خیلی دوست دارم لاغر بشم ولی متاسفانه انگیزه نداره  قدم ۱۶۸ وزنم ک دو روز پیش و ...

منم دقیقا هم وزن و هم قد شمام☹اصلا اراده ندارم 

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
بشین درس بخون😂😂😂  من با قد ۱۶۸ تا همین دوهفته یه سه هفته پیش ۶۶ کیلو بودم  الان دیروز ...

درسامو خوندم ب هیج جاهم نرسیدم😂

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره
واقعا چطور تونستی میوه و نون و برنج نخوری چی باعث شد شروع کنی و چیت نداشته باشی ی ذره انگیزه لطفا🤕

خیلی راحته   چون غذاهات چربه  زود سیر میشی 

میوه هم  خیار  توت  فرنگی    نصف کیوی    اینا رو میشه خورد 

دیگه وقتی بخوای لاغر بشی  باید یه مدت میوه نخوری

میوه  خیلی قند داره 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

دمنوش آویشن،کندر وگلاب.سیرخام هرصبح 2عدد،در روزفوق اعادن واسه لاغری حتی بدون ورزش 👌👌👌👌👌امتحان کنید 

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐
منم لاغری شده آرزوم قبلا ۶۴کیلو بودم میگفتم چاقم بعد سه تا زایمان شدم ۸۰ کیلو. الان عکسای اون موقع ...

چه قرصیه؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵