2777
2789

مامانا کیا طبیعی زایمان انجام دادن ؟ از روش اپیدورال استفاده کردین راضی بودین 

مامانا مشهدی کسی بوده سینا طبیعی با اپیدورال زایمان کرده باشه ؟ هزینش با بیی دردی اپیدورال چقدر؟چطوره ماما هاش خوبن ؟

تورخدا راهنمایی کنید دو هفتع دیگه ب زایمانم حیلی استرس دارمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد نیستم

اما زایمان طبیفی داشتم

هرچی التماس کردم اپیدورال نزدن گفتن داری خوب پیش میری حیفه

البته بعدا گفتم خوب شد نزدن چون بچم درشت بود نیاز ب همکاری خودم بود تا راحتتر بیاد بیرون

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!

من بنت الهدا بودم طبیعی میخاسدم اپیدورال کنم دکترم گفد عوارض دارع بعد زایمان پشیمون شدم ماسک بیهوشی استفاده کردم تو حالت بودم دردو حس نمیکردم راحت زایمان کردم 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

من زایمان طبیعی بدون اپیدورال بودم... زایمانم خوب بود. نترس اصلا... رو تنفست زیاد کار کن... وقت زایمان هی بشین پاشو کن... اب گرم بزن همش..... از همین امروز روزی یکبار سوره انشقاق و 7 بار سوره قدر بخون واسه راحتی زایمانت..... حتما وقت زایمانت مثانه ات خالی باشه راحتتر زایمان میکنی..... خرما زیاد بخور روز زایمان.... اینا تجربیات منه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
بسلامتی.میشه بگید چطوریه استفادش؟باید بخریمش؟

فدات من سال ۹۸انجام دادم 

بیمارستان خصوصی بودم و دکترم گفت کمتر اذیت میشی منم قبول کردم  

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦