2777
2789
عنوان

مامانا کیا طبیعی زایمان انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 58 پست
فقط به این نیس من بعد زایمانم راحت سرپا شدم رفتم سرویس خودمو شستم موهامو شونه زدم برا خودم آبمیوه با ...

من زایمانم خوب بود خداروشکر ولی بدن هرکس متفاوته من بد گوشتم..خییییلی دیر خوب شدم دستشویی که میرفتم همش گریه زاری میکردم تا یکماه کامل که شد همه بخیه هام افتادن

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به این نیس من بعد زایمانم راحت سرپا شدم رفتم سرویس خودمو شستم موهامو شونه زدم برا خودم آبمیوه با ...

اگه بخیه زیاد بخوری که دست کمی نداری از سز ، عکصش اونا درد طبیعی و زور زدن و نکشیدن

من تو ۳۰هفته بعد نزدیکی به لکه بینی افتادم دکتر برام منع کرد .گفت از ۳۸هفته میتونم شروع کنم دوباره . ...

اهان 

انشالله ب سلامتی زایمان میکنی گل

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

سلام عزیزم،بیمارستان موسی بن جعفرخصوصیه؟ همونیه که نرسیه به میدان طبرسی؟؟ دکترتون اسمش چیه؟

نه عزیزم بین میدان آب و میدان برق.از تقی آباد که میرین میدونی که سمت چپتون حرمه اون میدون آبه .بین میدون آب و میدون برق .موسی بن جعفر نیمه دولتیه .خیلی بیمارستان خدبیه .ازکساییکه رفتن خیلی تعریفشو شنیدم .رسیدگی هاش .محیطش امکاناتش .حتی دلبازی اتاقاش همش از بنت الهدی که خصوصیه بهتره .دکترم ملیحه غلامی

زایمان اولمه

دکتر بهت قرص گل مغربی داد استفاده کنی؟؟

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

سوره انشقاق زیاد بخون رفتی تو زایشگاه هم بگو واست بخونن..انشاءا... زایمان راحتی داشته باشی و کوچولوتو سالم بغل بگیریش😍واسه ماهم دعا کن عزیزم 

نه عزیزم بین میدان آب و میدان برق.از تقی آباد که میرین میدونی که سمت چپتون حرمه اون میدون آبه .بین م ...

بله متوجه شدم ممنونم،انشاا... زایمان خوبی داشته باشین عزیزم،التماس دعا لطفا برای خانمای منتظر دعا کنین.  

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بله متوجه شدم ممنونم،انشاا... زایمان خوبی داشته باشین عزیزم،التماس دعا لطفا برای خانمای منتظر دعا کن ...

حتما عزیزممم.انشاا..هرکی نی نی میخواد خدا دامنشو سبزکنه🤲شماهم لطفا برای دخترکوچولوی من دعاکنین که سالم بیاد توبغلم

حتما عزیزممم.انشاا..هرکی نی نی میخواد خدا دامنشو سبزکنه🤲شماهم لطفا برای دخترکوچولوی من دعاکنین که س ...

انشاا... بسلامتی بغلش کنی عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نه نداده چی هست ؟

قرصه کمک میکنه دهانه رحم نرم و باز بشه