2777
2789
دوستام همه یکی یکی دارن ازدواج میکنن

یکی یکی،قرار نیست که همه تو یه سن باشن،من دوستم یکیش سال۸۹ازدواج کرد،یکیش امسال،مگه قراره حتما تو یه برحه باشن،فعلا درست تموم شد دنبال کار و...باش،هرچیز تو زمان خودش اتفاق میفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج و خواستگار سنتی خیلی خیلی کم شده

آره بخاطر اینکه دخترایی که خودشونو مفت در اختیار مردا میزارن و هرزه های خونه خراب کنی که خودشونو میندازن وسط زندگی دیگران تعدادشون روز به روز بیشتر میشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان کلا ازدواج کم شده به خاطر تورم

تو اشتباه میکنی شوهرت 15 سال و 20 سال ازت بزرگتر باشه بعد ازدواج هم رو درک نمیکنید اختلاف پیش میاد 

نباید به خاطر ترس از مجرد موندن به هر پسر بد و به درد نخوری بله گفت 

مجرد موندن تا اخر عمر بهتر از ازدواج غلطه 

منم 27 سالمه مجردم تا حالا یه خواستگار خونمون نیومده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏