2777
2789
عنوان

مامانا کیا طبیعی زایمان انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 58 پست

زایمان اولت چقدر درد کشیدی؟؟خوش زایمان بودی با بد زایمان؟؟اگه خوش زایمان بودی و سه ساعت اینا درد کشیدب تحمل کن منم شنیده بودم روند زایمان رو کند میکنه..من زایمانم ۲ ساعت و چهل و پنج دقیقه طول کشید تصمیم منم اپیدورال یا مامای همراه بود که دیدم پیشرفتم خوبه دیگه هیچکدومو نخواستم

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من زایمانم طبیعی بود تو سن ۱۷سالگی هم زاییدم منم مثل شما استرس داشتم بدون درد رفتم زایشگا ...

چون خوش زایمان بودی طبیعی رو توصیه میکنی یکی که اذیت بشه نمیکنه بدن هرکس یه جوریه

پیاده روی خیلی  دارم روزی ۱تا۲ساعت .ولی پله بالا پایین نرفتم اصلا

پله خوبه پیاده روی مثل پله کمکت نمیکنه 

واینکه عذرخواهی میکنم م.نی همسرتون رو بریزید داخل باعث باز شدن دهانه رحم میشه 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

سلام عزیزم منم هفته دیگه زایمانمه میخوام با بی حسی اپیدورال زایمان کنم .مشهدم .بینارستان موسی بن جعف ...

سلام عزیزم،بیمارستان موسی بن جعفرخصوصیه؟ همونیه که نرسیه به میدان طبرسی؟؟ دکترتون اسمش چیه؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پله خوبه پیاده روی مثل پله کمکت نمیکنه  واینکه عذرخواهی میکنم م.نی همسرتون رو بریزید داخل باعث ...

من تو ۳۰هفته بعد نزدیکی به لکه بینی افتادم دکتر برام منع کرد .گفت از ۳۸هفته میتونم شروع کنم دوباره .حتما اینکارو میکنیم مرسی😍

چون خوش زایمان بودی طبیعی رو توصیه میکنی یکی که اذیت بشه نمیکنه بدن هرکس یه جوریه

فقط به این نیس من بعد زایمانم راحت سرپا شدم رفتم سرویس خودمو شستم موهامو شونه زدم برا خودم آبمیوه باز کردم خوردم بعدشم رفتم پیش مامانم منو ببینه آروم شه ولی طفلیا سزارینیا وقتی اوردنشون تو بخش جیغشون پیش ما میومد حتی بخاطر توالت فرنگی رفتم بخششون یکیشون بهم میگفت خووووشش به حاااالت طبیعی زایمان کردم من دارم میمیرم

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

من بیمارستان امام حسین بود زایمانم راضی بودم از تمیزی و رفتار پرسنلش..منم میخوام اپیدورال یا مامای همراه بردارم ولی پیشرفتم خداروشکر خوب بود دیگه هیچکدومو نخواستم و دردو تحمل کردم.من شنیدم که اپیدورال زایمانو روندشو کند میکنه🤔

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
بعد ببخشید هزینه خاصی داره یا مثلا باید بستری شد میشه بیشتر توضیح بدین ممنون؟

اره من ۱۸۰۰دادم توی بیمارستان خصوصی برای آمپولش 

بستری ک میشی میگی میخوام این آمپول رو 

یا ب دکترتون میگید

من بیمارستان امام حسین بود زایمانم راضی بودم از تمیزی و رفتار پرسنلش..منم میخوام اپیدورال یا مامای ه ...

نه اتفاقا سریعتر میکنه