2777
2789

توروخدا اگه چیزی راجب سرطان خون و علایمش میدونید راهنماییم کنید لطفاً.خیلی میترسم همسرم داشته باشه 

😔اگه چیزیش بشه خدایی نکرده منم میمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردردی که همراه با نبض باشه،رنگ پریدگی،کبودی بی دلیل دست و پا

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
سردردی که همراه با نبض باشه،رنگ پریدگی،کبودی بی دلیل دست و پا

بعضی جاهای بدنش لکه ی قرمز کوچیک افتاده .چندروزه خون دماغ میشد .خیلی وقتهام میگه سردمه، یا خستست

نذر شهید کردم عرب زاده وشهید مهدی مغفوری کن چیزی نمیشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بعضی جاهای بدنش لکه ی قرمز کوچیک افتاده .چندروزه خون دماغ میشد .خیلی وقتهام میگه سردمه، یا خستست

انشالله که چیزیشون نباشه فکر بد نکنین...حتما آزمایش خون بدن  در مواقع ابتدایی زود متوجه بشید درمان خیلی راحتتره آزمایش بدید خیالتون راحت بشه

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
یه cbc کامل بده احتمالا غلظت خون داره چون خون دماغ میشه

😔😔😢پس فردا می‌ره آزمایش .ولی خیلی میترسم .

خودمم باردارم دورزه اشتهام کم شده .وقتی فکر میکنم اگه سرطاان باشه وقتی خونه نیست همش گریه میکنم

انشالله که چیزیشون نباشه فکر بد نکنین...حتما آزمایش خون بدن  در مواقع ابتدایی زود متوجه بشید در ...

نمی‌خوام فکر بد کنم .ولی خودشم منو میترسونه میگه تو خانوادشون چنتا سرطاانی بوده منم بدتر میترسم