2777
2789
طرف  دیده سرش انداخته پایین رفته مگه کحابودی دیده؟

از حموم اومدم بیرون 

با حوله بودم 

نمی‌دونستم فلانی اومده خونمون 

تا اومدم بیرون چشم تو چشم شدم با طرف که سرشو انداخت پایین رفت تو اتاق تا رد بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن  نه ، اینو که نه ، اما پیش اومده که آدما رو تو وضعیت نامناسبی ببینم و خب سعی کردم به روی ...

ما که یکی رو میببنیم ی نگاه میبینیمو آروم رد میشیم 😅 دختر بود یا پسر

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁
چرا بهت حسودیم شد🤔🙄🤣🤣

چراااااا ؟! چون تو زمان نامناسب جایی که نباید باشم بودم و چیزی که نباید ببینم رو دیدم ؟! 😂😂😂 

ولی مورد اول که برات تعریف کردم و در مورد خودم بود ، این آقا به شدت نجیب و پاکه ، به شدت ، اصلا به پاکی و نجابت مشهوره تو کل اقوام 

چراااااا ؟! چون تو زمان نامناسب جایی که نباید باشم بودم و چیزی که نباید ببینم رو دیدم ؟! 😂😂😂  ...

خدارو شکر پسر خوبیه 

ولی آره اون لحظه رو میگن شکارلحظه ها😉😂😂

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁
کاش دوستم بودی و همشو برام تعریف میکردی😊

خیلی محتوای مفیدی نخواهد بود ، ارزش گفتنو نداره 😂😂 

نمیدونم چه شهری هستی عزیزم اما من که شیرازم هر بار که میرم بیرون ، یه دختر و پسر هست که تو ماشین یا دارن همو میبوسن یا تو بغل همن و منم سعی میکنم رومو کنم اون سمت