2777
2789
عنوان

یه تاپیک پربازدید داریم الان

885 بازدید | 65 پست

که استارترش و تاپیکاش به شدت منو یاد یه نفری میندازه که کلی دروغ و میبافت و دستش رو شده بود. فکر کنم اسمش حنا بود که  طرف به شدت مذهبی، ازدواج با فرد کاملا اشتباهی و بی دین و ایمون و علاقمند به مهاجرت به کانادا. حتی یادمه میگفتن اکانتش با یه تبسم نامی که چندین بچه داشت هم یکی بود. 

امیدوارم اشتباه کرده باشم ولی انقد زود احساساتی نشید تو رو خدا 

در حسرت خارج رفتن دروغ میبافه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا وقتتو نزار  رو نینی سایت فرصت زندگی کوتاهه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اره منم میگم تاپیکش دروغه اخه مردی که لنگ سه میلیونه میاد بدون عقدکردن یه دختر سه دنگ خونشوکه ارزشش 900میلیونه بزنه بنامش 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

من از سال ۹۴ اینجام توش هیچی نیست راست و  دروغَم اهمیت نداره 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مارال؟!     یا اونی که تو ماه عسل از شوهرش کتک خورد؟

همون دومیه    جالبه تو یه ماه صد تا اتفاق به صورت فول فشرده براش افتاده،

همسر سابقش به شدت بی دین بوده، ایشون به شدت مذهبی و گوهری در صدف هست. و همسر سابقش قصد مهاجرت به کانادا هم داره 

عع اون ماه عسلی دروغ بود؟؟؟😳

نه یعنی نمیدونم فقط پرسیدم😅

من حس کردم زیادی آبکیه 

چون خودم که گاهی رو یه چیزایی حساس میشم و الکی گیر میدم شوهرم اینجوری نمیکنه ببشتر قوربون صدقم میره تا خاطرمو جمع کنه 

عع اون ماه عسلی دروغ بود؟؟؟😳

نه بابا اونو نمیگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همون دومیه     جالبه تو یه ماه صد تا اتفاق به صورت فول فشرده براش افتاده،  همسر ساب ...

بعد من توتاپیکش به کاربراگفتم خودتونوزیاددرگیراین داستانانکنید معلوم نیست راست باشه یانه پریده به من که همه حرفام راسته خوب اگه راسته مدرک روکنه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
همون دومیه     جالبه تو یه ماه صد تا اتفاق به صورت فول فشرده براش افتاده،  همسر ساب ...

پس احساساتم بهم دروغ نگفته!😅

البته کامل تایپکاشو نخوندم فقط دعوای ماه عسل و ... خوندم!

تاپیکش تلفیقی از شکاکی خیانت کتک کاری هست!