2777
2789
عنوان

یه تاپیک پربازدید داریم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 65 پست
اونم خیلی مشکوکه ولی خوب میذارم بقیه کشفش کنن    

دیروز کاربرا بهش گفتن ولی فقط پاچه گرفت😂می‌گفت من بیکارم بشینم یک سال تاپیک الکی بزنم🤦🏻‍♀️

بهش گفتن عکس بزار عکس خودشو با آقارو گذاشت والا به خودش میخورد ۳۴ ۳۵سالش باشه به اقاام نمی‌خورد ۴۴باشه کمتر بهش میخورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا فقط برا سرگرمیه ن بیشتر. بعضیا خیلی جدی میگیرن گریه میکنن برا استارتر. ی کاربر بود ک عکسای ی ب ...

من واسه اینا دلم نمیسوزه ولی این شکاکی و رفتار بد با خونواده همسر و گیر دادناشون گاهی تو رفتارای منم دیده میشه😑🤐

در کل به نظر من همه تاپیک های اینجا دروغه و فقط محض سرگرمی استارتر زده میشه، مگر اینکه خلافش ثابت بشه 😑

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دیروز کاربرا بهش گفتن ولی فقط پاچه گرفت😂می‌گفت من بیکارم بشینم یک سال تاپیک الکی بزنم🤦🏻‍♀️ بهش گ ...

با عقل تو جور درمیاد که یه مرد 44 ساله نصف خونشو بزنه به اسم دختری که تازه چند ماهه باهاش آشنا شده؟! 

و خونواده دختر مخالف ازدواج هستن؟! 

والا الان خیلی از مردا چیزی به اسم خانمشون نمیکنن چه برسه به این مورد!! 

دیروز تاپیکی خونده بودم دختره میگفت شوهرم حق طلاق نمیده بهم! که برم زندگیمو باهاش شروع کنم (کتکش زده بود ظاهراً) یکی برگشت گفت چون مردها خودشونو میشناسن! میدونن ممکنه دوباره تکرار کنن! 

تاپیک اون که خواستگار افغانی داشت هم دروغ بود ؟

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
دقیقا انقد جدی میگیرن و مشاوره میدن خیلی باحالن    

منم پست اولشون رو که خوندم حس کردم فانتزیه باقیشو نخوندم. اکثرا تاپیکایی که حس میکنم واقعی نیستن زیاد درگیر نمیشم میزنم بیرون ولی وقتی میبینم استاتر وقیحانه داره به دروغش ادامه میده یچیزی میگم که مشخصه دروغش تابلوعه و دیگه ادامه نمیدم.متاسفانه یا خوشبختانه نمیدونم چجوریه راست و دروغ رو حس میکنم.بخاطر همینم با نامزدم سردروغاش به مشکل خوردیم و همیشه هم حسم درست دراومد  

با عقل تو جور درمیاد که یه مرد 44 ساله نصف خونشو بزنه به اسم دختری که تازه چند ماهه باهاش آشنا شده؟! ...

والله به خدا. چقد تاپیک داریم بعد ده پانزده سال زندگی طرف چیزی به اسم همسرش نمیزنه. یعنی با اینهمه تبلیغاتی که علیه زنا و مهریه و اینا میشه هنوز مردی پیدا میشه که بدون هیچ تعهدی نصف خونه بزنه به اسم یکی، خیلی باحالن اینا . عکس رو هم من موافقم. اصلا سن هایی که عنوان شد بهشون نمیخورد. به آقا کمتر میخورد و به خانوم ده سال بیشتر. 

واقعا بیشعورن اگه داستان سر هم ببافن 

من واسه اونی که ماه عسل بود خیلی ناراحت شدم 😑

و البته در مورد اون یکی هم اره داستاناش با هم تناقض داره ، کسی که لنگ ۳ میلیون پوله چجوری ۳ دنگ یه خونه رو بنامش میزنه ، بدون اینکه عقدش کنه 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

نخوندم اونو. ولی منم چند سال پیش خواستگار افغان داشتم نظری نمیتونم بدم    

اخه استارترش ترکیده 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
در کل به نظر من همه تاپیک های اینجا دروغه و فقط محض سرگرمی استارتر زده میشه، مگر اینکه خلافش ثابت بش ...

به نظر من یه دعوا و بحثی که میشه حداقل دو هفته بعدش باید بیان تاپیک بزنن در غیر این صورت دروغه! 

آدم وقتی ناراحت و عصبانیه چطور میتونه تو فضای مجازی و با نوشته منظور خودشو برسونه تا بتونه راهنمایی بگیره؟! تازه اونم بعضیا میان میگن دروغه بعضیا فحش میدن بعضیا پشت اون طرف رو میگیرن بعضیا هستن که پشت تو رو میگیرن تازه اونم اینحا که معلوم نیست کی پشت این گوشیا نشستخ بچه مدرسه ای یا مرد تجربه نشون داده 90% افراد بی تجربه هستن و فقط 10% میتونن بهت راهنمایی بدن تازه از کجا معلوم اون 10% بیان تو تاپیکت؟!