2777
2789
عنوان

بچمو با دعوا و گریه خوابوندم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 100 پست

ببین اسی، رفته تو فریزر داره درب رو لیس میزنه😂😂😂درب یخچال رو چسب زدن نمیتونه باز کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
میدونم عزیزم دوستان همدردی کردن یکم اروم شدم یه دونه مجرد خوش خیال این وسط برا خودش میگه😄

ولش کن معلومه بچه اس از حرف زدنش مشخصه 

عصبی شدن و دعوا کردن واسه همه مامانا پیش میاد فقط باید سعی کنیم آروم باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکنم فایده نداره

تورو خدا  دیگه دعواش نکن  اصلا اصلا نزنش 

خیلی خودتو کنترل کن

منم اذیت میشم

ولی نکن دیگه این کارو 

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

بچه گناه داره ازرقصد که تورو نزده اون چ میفهمه یبار تو خیابون ی مادری رو دیدم یچه تقریبا دوستالشو زد بخدا میخواسم برم بزنم تو سر زنه گفتم الان میگ بتوچه ولی خییلی دبم ب بچه سوخت گناه داره بخداذبچه زدن داره اخه

اون کاربر گیس_فلفل حرف دلمو زد گفته بود اگه با مهربونی کامنت بذاری برام منم 4برابر مهربونتر جوابتو میدم اگه بد جواب بدی منم4برابر بدتر جوابتو میدم😎

سلام خانومها میشه برید تاپیک من رو هم بخونید نظر بدید ممنون

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
پسر من فردا امتحان ریاضی داره 3 روزه دارم باهاش کار میکنم بعد یه سوال که به نظر من آسونه و 10 تا سوا ...

اخه ۳ سالشه چرا ترسیده

از دست این بچه ها🥲🥲🥲

حواسش رو پرت کن لابد داد و بیداد کردی ترسید 

معمولا بچها سر خواهر برادراشون حساسن

من بچم دیوونه میشه کسی بهم دس برنه 

خسته شدى دفعه ديگه خودت رو كنترل كن  سعى كن ساعت خوابش رو درست كنى مثلاً ساعت ٨ شب خونه رو تاريك كن بريد توى اتاق  براش كتاب بخون يا لالايى ملايم بذار 

اب ببر تو اتاق كه نخواين بياين بيرون  وقتى خوابيد از اتاق بيا بيرون برق روشن كن البته گفتن اين حرفا راحت تر از عمل كردنشه ولى بچه ها زود عادت ميكنن چند شب سختى بكشى خوابيدن شبش روتين ميشه

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
چه ربطی به دهه هشتاد داشت😐چرا دهه رو قاطی میکنین چه ربطی به دهه تولد یه فرد داره 😑

بهت برنخورا عزیزم منظورم اینه که بچس😑دیگه ما دهه هفتادیا برامون عجیبه رفتارای دهه هشتادیا🤣شوخی میکنم عزیزم