2777
2789
فردا سزارین میشم اشتباه تایپی بود ببخشید

عزیزم خوشبحالت ان شاء الله ب سلامتی و دل خوش بغلش کنی.همه منتظرارو دعا کن

منم دعا کن توروخدا بارداریم بسلامتی بگذره

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به سلامتی🌹🌹خیلی حس خوبیه اولین روز تولد که میبینی بچه رو😋عاشق نوزادم.دعا کن خدا به منم یه دختر بده یادت نره فردا دخترتو دیدی 😢💖💖

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

خوشبحالت

ایشالا به سلامتی نی نی رو بغل بگیری

من خیلی از طبیعی میترسم موندم چیکار کنم

فقط خصوصی ها قبول میکنن سز اختیاری

شما سز اختیاری هستین؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
حالت خوبه اوکی هستی نمیزارن کسی بیاد پیشت وای منو بستری کنن کسی پیشم نباشه دق میکنم 😭

خوبم . فعلا امشب نیاز نیست کسی باشه . سرما خوردم گذاشتنم تو یه اتاق تنهام . غروبی اینقد گریه کردم دلم گرفته بود

خوبم . فعلا امشب نیاز نیست کسی باشه . سرما خوردم گذاشتنم تو یه اتاق تنهام . غروبی اینقد گریه کردم دل ...

اخی عزیزم اینم میگذره با نی نیت صحبت کن ، ان شالله بسلامتی زایمان خوبی داشته باشی باز خوبه گوشی داری زنگ بزن به شوهرت و مادرت صحبت کن

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
خوشبحالت ایشالا به سلامتی نی نی رو بغل بگیری من خیلی از طبیعی میترسم موندم چیکار کنم فقط خصوصی ها ...

نه من دومین سزارینم هست . بیمارستان دولتی اومدم . دختر اولیم هم سزارین بودم اورژانسی