2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد شب قبل زایمانم افتادم پارسال دختر منم دی ماهیه

سزارین بی حسی داشم خیلی حس خوب بود بچه مو اوردن نشون دادن بعد ارامبخش زدن خوابیدم.فیلم سزارینمو دارم از دکترت بخواه لحظه بدنیا اوردن برات بگیره باگوشی خودت

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
خوشبحالت ایشالا به سلامتی نی نی رو بغل بگیری من خیلی از طبیعی میترسم موندم چیکار کنم فقط خصوصی ها ...

شخصیا فقط قبول میکنن 

میشه دوتا بیمارستان اسم نوشت هم دولتی هم شخصی اخرش هرکدوم خاستی بری ؟؟؟

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
فک نکنم بگیرن بیمارستان دولتی 

بادکترت حرف بزن شاید بگیرین

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
شخصیا فقط قبول میکنن  میشه دوتا بیمارستان اسم نوشت هم دولتی هم شخصی اخرش هرکدوم خاستی بری ؟؟؟

خصوصی که شما ماه نهم هم بری دکتر همون بیمارستان خصوصی بگی من میترسم میخوام سز بشم میگه مدارک و بده برو حسابداری🤣

کلا فقط پول مهمه

من خودم سر پول سز مشکلی ندارم، بیشتر میترسم بچه خدایی نکرده مشکلی داشته باشه اونوقت NICU خصوصی شبی ۳ تومن میگیره

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
سلامت باشی گلم 

برای منم دعا کن بچه م سالم و سر وقتش به دنیا بیاد لطفا ...یادت نره واقعا محتاجم به دعات ،وقتی بچتو دیدی حتما برام دعا کن 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم