2777
2789

من قرص ۲۱تایی ضدبارداری میخورم ،

ولی یکم تایمش عوض میشه مثلا دقیق دقیق نمیخورم ،یکی دوساعت گاهی تغییر میکنه 

جدیدا هم همسرم جوگیر شده قبلا جلوگیری طبیعی میکرد ،الان یهو دیگه داخل ....میشه 

میترسم باردار بشم احتمالش هست یعنی ؟! سه چهار ماهه قرص میخورم

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دودرصد احتمال بارداری هست. دوست خودم با وجود مصرف قرص ضد بارداری باردار شد

ای بابا

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

فکرنمیکنی بدنت با این قرصا بهم میریزه؟!

نه برا من خداروشکر خیلی عوارض نداشت ،جوش هامم بهتر شده

خود قرص رو هم اگر درست مصرف کنی چند درصد احتمال بارداری هستکاری که شوهرت میکنه به خودتون مربوطه ولی ...

اخه از این ناراحتم که قبلا باهم صحبت کردیم و کاملا هر دو هم نظر بودیم

از دستش عصبانیم که اینکارو میکنه

چون شرایط بچه ندارم ، باردار هم بشم نمیتونم سقط کنم ،سنم کمه روانی میشم اصلا

نه برا من خداروشکر خیلی عوارض نداشت ،جوش هامم بهتر شده

من خودم از این قرصا میخوردم اوایل ازدواج اما هم میلم ذو‌کم می کرد هم خشکی واژن میداد هم معدم رو بهم میزد ... روش پیشگیرزمونو عوض کردیم

اسی احتمال بارداری هست 

فقط کاش قطع کنی یه وقت ناقص نشه🥺😐

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

[QUOTE=400242407]من خودم از این قرصا میخوردم اوایل ازدواج اما هم میلم ذو‌کم می کرد هم خشکی واژن میداد هم معدم رو بهم ...[/QUOTEچندسال اخیر عوارض قرص ها کمتر شدع

چون دوز پایینی هورمون استفاده میشه ،منم خیلی میترسیدم ولی با اینکه خیلی حساسم چیزی نبود 

من سالهاست میخورم و با قرص باردار نشدم خیالت راحت باشه ولی اگر نگرانی برو آمپول ضد بارداری بزن از قر ...

نه امپول عوارض میده 

این قرصا برا من اوکی بوده الان ، نمیدونم ایشالا ک چیزی نشه

خب دوز دارو ها تغییر کرده باید دو روش همزمان انجام بدین برای احتیاط.

میگم دیگه قبلش جلوگیری طبیعی هم بود 

ایندفعه مجبورم قهر کنم دیگه بگم من نمیخوام با این وضع

اخه از این ناراحتم که قبلا باهم صحبت کردیم و کاملا هر دو هم نظر بودیماز دستش عصبانیم که اینکارو میکن ...

حق داری عزیزم

وقتی صحبت کردی باید اونم به صحبتاتون احترام بزاره

بازم بهش بگو

ببین اگر نمیتونه جلو خودشو بگیره کا  ندوم استفاده کنه تو هم دیگه قرص نخوری

اینجوری ضرر قرص رو دیگه نداری درصد بارداریتم میاد پایینتر