2777
2789
عنوان

بهم خرجی نمیده

834 بازدید | 62 پست

تا الان یه دست لباسم برای بچمون نگرفته همش مال سیسمونیشه 

یک ساله دارم بهش میگم لباس میخوام و بهم پول نمیده 

اگه یه هزاری خرج کنم میگه چرا خرج کردی کجا خرج کردی 

خودش بره مغازه رو با. میکنه میاد

خسته شدم از بس حسرت خوردم 

وسایلمو  جمع کردم برمیگردم خونه پدرم 

خب خرج کن بذارغر بزنه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل شوهر خالم😥

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟!دکتر چند تا سوزن میزنه توی لثه و...بعضی وقتا از شدت درد دسته صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک توی چشمامون جمع میشه...چرا نمیزنیم توی گوشش؟!چرا دادو هوار و اعتراض نمیکنیم؟؟ تازه تشکر هم میکنیم و نوبت وقت بعدی رو هم میپرسیم...نمیخوای خدارو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمیکنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و باعث بهبود میشه،میدونیم حکمتی داره خب خدا هم حکیمه وقتی دردورنجی توی زندگیت اومد ازش تشکر کن اون خیلی وقته حکیمه🌹📚
يهو كه خسيس نشده ادم خسيس از اول خسيسه

تحمل کردم تا الان 

ولی خب هر بار توی خودم ریختم 

جلوی جاریام سنگ رو یخ شدم اختیار هیچی رو ندارم تو زندگیم 

هر بار توی خلوت داد زدم جیغ زدم 

دیدم نه 

اصلا براش مهم نیست چند بار جلوی جمع باهاش بحث کردم ولی کلا نرود میخ آهنی در سنگ