2777
2789

هرچی بگید هرچی 

خاستگارم فامیله از هررررر نظری حرف نداره تموم دنیا میگن قبولش کن بابام نمیذاره چون میخواد منی ک دوریال حقوق دارم خرجش کنم و برام جهیزیه نگیره 

ببینید نگید حتما ی چیزی میدونه و فلان هرچنتا خاستگار داشتم تا حالا بدون شناخت رد کرده میگه دختر باید بمونه خونه مواظب پدرو مادرش باشه پسره از بس ادم فرستاده از بس خودش اومده از بس تلاش کرده دیگه نمیدونه چیکار کنه ۴ساله باهمیم هرچقد خودم باهاش حرف زدم اطرافیان حرف زدن هیچی ب هیچیی

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱

زبان بند بگیر

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجا

ی سید پیدا کن که دعای قرآنی می‌نویسه بگو برای حلال میخام میخام ازدواج کنم سنگ جلوم میندازن 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

سمت ما باپسره فرار میکنن پدره میره امضامیده عقد میکنن

ب فکر ابروشم پسره هم همچین کاری نمیکنه میگه میخوام ب خوبی انجام بشه 

ی سید پیدا کن که دعای قرآنی می‌نویسه بگو برای حلال میخام میخام ازدواج کنم سنگ جلوم میندازن

بخدا ۵تومن فقط یجا داد دعا گرفت هیچییی فایده نداره 

نمیخوام ابروش بره

ابروش نمیره
میتونید دست به دامن خدا هم بشید دعا بخونید، زیارت اقا امام رضا(ع)، حدیث کسا، دعای یا من اظهر الجمیل، دعای معراج اینها خیلی حاجت میدن. نماز استغاثه آقا صاحب الزمان(عج) هم عالیه
نماز غفیله، نماز برای اموات و نماز برای شهدا هم حاجت میدن

🌷🌷👏