2777
2789
عنوان

هر راه حلی جلو پام بذارید انجام میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 39 پست
بخدا ۵تومن فقط یجا داد دعا گرفت هیچییی فایده نداره

پنج تومن بابا نهایتا دویسته اونا طلسمه چیزی که من میگم دعای قرآنیه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابروش نمیرهمیتونید دست به دامن خدا هم بشید دعا بخونید، زیارت اقا امام رضا(ع)، حدیث کسا، دعای یا من ا ...

بخدا از بس خوندم همرو حفظم دیگه از خداهم قهرم گرفته

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
عزیزم سراغ نداری شما؟ 🥲

کسی که من میرم تلفنی کار انجام نمیده متاسفانه کلیم دستور صلوات و اینا میده

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

😷😷 از خدا هم قهرت گرفته؟شاید یه نشونه باشه هااینقدر به این دنیا و پرده بازی های این دنیا مطمئن نبا ...

ن اخه حسرت شده برام داشتن ی پدر خوب همسن سالای خودمو میبینم واقعا ته دلم واسه خودم میسوزه چقدر راحت ب عشقشون میرسن پدرشون کنارشونه پشتیبانشونه ولی پدر من... 

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
خوب بوده واست عزیزم؟

اره

یعنی هیچ شماره ای نداره کاش راهی بود🥲

نه بخدا