2777
2789
عنوان

بهم خرجی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 62 پست
ببین کلم اگه طلایی چیزی داری برو بفروشش برو آموزشگاه کاشت ناخن یادبگیر نونت تو روغنه بخدا جدی میگم ا ...

تو هفت سال گذشته خواهر هاش رفتن یاد گرفتن 

من دست رو هر کلاسی گذاشتم گفت نه 

به خدا پوسیدم تو خونه 

از خدامه ولی نمیذاره

شوهر من با حرف آروم مشکل داره باید جیغ و داد کنم تا بفهمه چیزی احتیاج دارم  امشبم زنگ زدم پدرم ...

منم اوایل اینجوری بود شوهرم بخدا یادم میاد فقط عیدا چندرغاز پول میداد اشکمو درمیاورد تازه همونم ننه کثافتش میگفت لباس نخر پولاتو جمع کن فکرشو کن انقد عوضی بودن منم رفتم خیاطی یاد گرفتم الان سالی پنج تا مانتو میدوزم براخودم عین بیرونیا.باید روش کار کنی یخورده صبوری به خرج بده بخدا رام میشه من نیرفتم خونه مادرش پیراهنه شوعرمو تنم نیکردم ننشم میخندید بهم ای خاهر منم انقد بی لباسی کشیدم فکر نکن خودت تنهایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عابر بانکاش دست خودشه  پری شب برای دخترم پالتو خریدیم گفت نصف تو بده نصفشو من من از کجا بیارم ...

میگفتی من برم کنار خیابون گدایی جمع کنم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عابر بانکاش دست خودشه  پری شب برای دخترم پالتو خریدیم گفت نصف تو بده نصفشو من من از کجا بیارم ...

ترو خدا یعنی چی چش این بشر

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
خودش خرج میکنه  خودش هر چی خواست خرید میکنه من پنیر خامه ای دوست داشتم میگفت زود تمومش میکنی ر ...

از اول میدونستی تا این حد خسیسه؟؟؟

کاربری سوممه  🌻                                                         معبودزیبایم بخاطر همه چیز شکرت😍🙏🏻 همسرم تاج سرم👑😍
با آرومی گفتم نشد دعوا کردم 600ریخت حسابم که واسه خودم و دخترم لباس بگیرم  امشب پسش گرفت از ص ...

عزیزم تا پول بهت میده فوری برخرجش کن یا بریز تو یکه کارت مخفیت. ی حساب باز کن ب شوهرت نگو... 

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
ببین کلم اگه طلایی چیزی داری برو بفروشش برو آموزشگاه کاشت ناخن یادبگیر نونت تو روغنه بخدا جدی میگم ا ...

عزیزم کاشت ناخن آسونه؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚