2777
2789
عنوان

بهم خرجی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 62 پست

حتی کارت یارانه هم نمیده بهت؟من از سال ۹۰کارت یارانه دستمه گفتم حق خودمو بچهامه واقعا چیزی نمیشه با این پول یارانه انقد جنسا گرون شده رفت ۳۰تومنشو اوراق گرفت اینم از برج پیش زد بنامم امروز اس ام اس واریزش اومد ذوق کردم۴۴۰تومن اینه ولی بازم کمه برام چون قرعه خونگی دارم ماهی چهارصد اونو میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کردم تا الان  ولی خب هر بار توی خودم ریختم  جلوی جاریام سنگ رو یخ شدم اختیار هیچی ر ...

خوب وقتي از اول شوهرت خوب نبود چرا يه بچع اوردي كه حالا با بچع بخواي بري قهر واون بچه هم درگير مشكلاتت بشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
پس چکار میکنه پولاشو 

خودش خرج میکنه 

خودش هر چی خواست خرید میکنه من پنیر خامه ای دوست داشتم میگفت زود تمومش میکنی رفت 

پنیر لاکتیکی گرفت که من نخورم 

زود تموم نشه  بعد از دعوا بالخره رفت خامه ای گرفت

تحمل کردم تا الان  ولی خب هر بار توی خودم ریختم  جلوی جاریام سنگ رو یخ شدم اختیار هیچی ر ...

ببین گلم با آرومی بهش بگو حداقل کارت یارانه رو بهم بده لااقل لباس زیری چیزی واسه خودمو دخترم بخرم با لباس خونگی البته کمه لامصب اینجوری بگو با نرمی خرش کن

ببین گلم با آرومی بهش بگو حداقل کارت یارانه رو بهم بده لااقل لباس زیری چیزی واسه خودمو دخترم بخرم با ...

با آرومی گفتم نشد

دعوا کردم 600ریخت حسابم که واسه خودم و دخترم لباس بگیرم 

امشب پسش گرفت از صد تومنشم نگذشت

یارانه دست منه اسما ولی رسما اوشون خرج میکنه

ای بابا دیگه فکری به ذهنم نمیرسه عجب بیشعوریه شوهرت ببخشیدا اون مادر نفهمش اینجوری بزرگش کرده باورت میشه شوهرمنم اوایل اینطوری خسیس بود آدمش کردم شوهرمن با نرمی حرف زدن شل میشه ولی خب گاهی وقتا منتم میزاره ها

ای بابا دیگه فکری به ذهنم نمیرسه عجب بیشعوریه شوهرت ببخشیدا اون مادر نفهمش اینجوری بزرگش کرده باورت ...

شوهر من با حرف آروم مشکل داره باید جیغ و داد کنم تا بفهمه چیزی احتیاج دارم 

امشبم زنگ زدم پدرم پول هواپیما بهم بده خودش بمونه و بچش خسته شدم به خدا حسرت یه مانتو رو بخورم 

پس تفاوتی نداریم چون میگیره پسم نمیده

ببین کلم اگه طلایی چیزی داری برو بفروشش برو آموزشگاه کاشت ناخن یادبگیر نونت تو روغنه بخدا جدی میگم اگه علاقه داری بهش فکر کن تو خونه برای دروهمسایه کارمیکنی یا میری سالن