2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول بارداری باید روغن میزدی

دوماه اول روغن آرگان زدم .وسطاش نزدم .بعد دوباره روغن زیتون و بعدشم روغن نار گیل الان دارم میزنم.الان با آینه زیر شکمم و که دقت کردم دوسه تاخط قرمز افتاده😭😭

من توباردادی کرم ضد ترک هیدرودرم زدم یه دونه هم خط نیافتاد 

فقط هم ماه های آخر زدم اگه دوست داشتی بگیر بزن شاید روی شما هم تاثیر بذاره بایو اویل هم شنیدم بعضی ها میزنن ولی من تجربه شو نداشتم 

از ماست که بر ماست

بخوای نخوای میخوره...فقط به پوست ربط داره..من یکم نسبت به قبل چاق تر شدم ترک افتاد رو پوستم..حالا برعکس مامانم دو شکم زاییده اینهمه چاقو لاغر شده یه ترکم نداره...بیخیال باش خودتو دوسداشته باش خودتو اذیت نکن بخاطر طبیعت بدنت

شادی پیدا کردنی نیست...ساختنیه
دوماه اول روغن آرگان زدم .وسطاش نزدم .بعد دوباره روغن زیتون و بعدشم روغن نار گیل الان دارم میزنم.الا ...

من بارداری اولم از اول روغن زیتون اصل میزدم عالی بود خط نیفتاد،الان بارداری دوممه دارم میزنم ان شاءالله خط نیفته😄

واییی من یهو حدود ده کیلو چاق شدم همین جوری ترک ور داشت شکمم بعد الان ک دارم لاغر میکنم هم هستن😢💔

شاید یه راه حلی باشه مثلاً دکتر پوستی چیزی بریم .شاید بشه درست کرد😭