2777
2789
زندگی توحیدی یعنی هر انتخابی که میکنی در لحطه لحظه زندگیت انتخاب هات بر اساس دستورات دینی خدا باشه و ...

آها   مرسی

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدم هر جور دلش میخاد بگرده دیگه  مگه اجازه من و شما لازمه براش؟

تو خونش عاره 

ولی تو جامعه نه به همه ربط داره

مثل اینه چندنفر توی یه قایق باشن یکی داره زیر پاشو سوراخ میکنه میگه زیرپای خودمه دیگ به بقیه چه😐خب همه غرق میشن

جامعه اگه فساد بره ترو خشک باهم میسوزه 

مثل خیانت و...

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
تو خونش عاره  ولی تو جامعه نه به همه ربط داره مثل اینه چندنفر توی یه قایق باشن یکی داره زیر پ ...

مجرد هستم و خیانت مردان به من ربطی ندارن

🖤💓army and blink💜
تو خونش عاره  ولی تو جامعه نه به همه ربط داره مثل اینه چندنفر توی یه قایق باشن یکی داره زیر پ ...

یه مثال دیگه درست کنید بی زحمت خز شد دیگه 

مرسی 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
مجرد هستم و خیانت مردان به من ربطی ندارن

مجرد هسی ولی نمیمونی

توی یک جامعه زندگی میکنیم و همه چی همه مردم رو شامل میشه مثل کار تیمی 

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
مجرد هسی ولی نمیمونی توی یک جامعه زندگی میکنیم و همه چی همه مردم رو شامل میشه مثل کار تیمی 

چرا نمی‌مونم ؟؟؟

اگه بگن خودتو بکشی میکنم ولی ازدواج نمیکنم 

🖤💓army and blink💜
یه مثال دیگه درست کنید بی زحمت خز شد دیگه  مرسی

باشه عزیزم

یه مثال دیگ مثل جنگل 

جنگل که قانون نداره هرکی هرجور دوس داره زندگی میکنه 

ولی یک جامعه و کشور قانون داره ما انسانیم نه حیوون که هرجور عشقمون کشید تو جامعه بریم باید طبق قانون کشور باشه