الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا دخترمنم قفل میکنه...هیچی نمیتونه بکه.هم اینکه اینا یه کروه شدن دخترمنو انداختن وسط
من نظر اخرمو بدم. باید برم. من جای تو بودم میرفتم مدرسه مستقیم بچه ها رو تهدید میکردم. جوری که ماستارو کیسه کنن. از ترسشون جرات نکنن بچه رو چپ نگا کنن. وقتی معلم و مدیر و پدر ومادر کاری از دستشون برنمیاد چاره ای نیست.مگه اینکه پدر ومادر و مدیر ومعلم حل کنن. به شوهرت و دایی و عمو بچه بگوبرن با پدر مادر حرف بزنن یا برن مدرسه مدیر رو توجیهکنن و مستقیم با بچه ها حرف بزنن. چند نفری پیگیری کنید ببینن بچه بزرگتر داره پشتیبان داره خودشونو جمع میکنن.چه بچه ها چه پدر ومادر وچه مدیر ومعلم. توخودت ببینی پدر ومادر و دایی وعمو و پدربزرگ و مادر بزرگ یه بچه دم به دقیقه زنگ میزنن ومدرسه میرن وپیگیری میکنن بیشتر حساس نمیشی؟