2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 4236 بازدید | 177 پست
گریه نکنه ب دخترت یاد بده جوابشونو بده بذار خفه شن نذار ساکت بمونه مگ زبون نداره از خودش دفاع کنه به ...

بعضی بچه ها روحیه دهن به دهن گذاشتن ندارن.‌هر چی یاد بدی بازم‌تو‌اون شرایط قفل میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل به شوهرت بگو بره با پدر بچه حرف بزنه. بگه رفتار بچت باعث میشه بچم ساعتها تو‌خونه گریه کنه. اگه ...

بنظر من گفتن به والدین خیلی چیزی رو حل نمیکنه 

چون بچه های الان خیلی به حرف پدر و مادر نیستن تازه پدر و مادرام برای اینکه بچشون اذیت نشه ، چیزی به بچه نمیگن تهش یه تذکر کوتاه 

اسی باید کلاس بچه رو عوض کنه یا مدرسه اشو تغییر بده 

خیلی بهش گفتم..حتی کتک زدنو پیش نهاد دادم...گفتم مث خودشون باش..ولی میدونم فایده نداره

تو ب مادراشون حتما بگو برو ب مدرسه ب خود بچه هاهم بگو ....ولی حتما بهش یاد بده بزرگ بشه ب ضررش میشه ساکت موندن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

دقیقا دخترمنم قفل میکنه...هیچی نمیتونه بکه.هم اینکه اینا یه کروه شدن دخترمنو انداختن وسط

رو اعتماد به نفس بچه ات خیلی تاثیر میذاره ها 

زودتر یا کلاسشو عوض کن یا مدرسه اشو 

بچه ات داره اذیت میشه 

بعضی بچه ها روحیه دهن به دهن گذاشتن ندارن.‌هر چی یاد بدی بازم‌تو‌اون شرایط قفل میکنه

وای من اعصابم نمیکشه ....پسر منم گاهی اوقات میاد میگ ..،میگم جوابشونو بده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

باید بری به مدیر بگی

و بگی باید اون دانش آموزان رو صدا کنه مدیر بهشون تذکر جدی بده

اگر حل نشد اولیا رو بخواد

اصلا نباید از این موضوع ساده رد بشی نه شما نه مدرسه

بخاطر آینده دختر خودت و البته اون بچه ها

اونا نیاز به آموزش و تربیت دارن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
دقیقا دخترمنم قفل میکنه...هیچی نمیتونه بکه.هم اینکه اینا یه کروه شدن دخترمنو انداختن وسط

من نظر اخرمو بدم. باید برم. من جای تو بودم میرفتم مدرسه مستقیم بچه ها رو تهدید میکردم. جوری که ماستارو کیسه کنن. از ترسشون جرات نکنن بچه رو چپ نگا کنن. وقتی معلم و مدیر و پدر و‌مادر کاری از دستشون برنمیاد چاره ای نیست.‌مگه اینکه پدر و‌مادر و مدیر و‌معلم حل کنن. به شوهرت و دایی و عمو بچه بگو‌برن با پدر مادر حرف بزنن یا برن مدرسه مدیر رو توجیه‌کنن و مستقیم با بچه ها حرف بزنن.  چند نفری پیگیری کنید ببینن بچه بزرگتر داره پشتیبان داره خودشونو جمع میکنن.‌چه بچه ها چه پدر و‌مادر و‌چه مدیر و‌معلم. تو‌خودت ببینی پدر و‌مادر و دایی و‌عمو و پدربزرگ و مادر بزرگ یه بچه دم به دقیقه زنگ‌ میزنن و‌مدرسه میرن و‌پیگیری میکنن بیشتر حساس نمیشی؟ 

برو با مدیر حرف بزن اولیای بچهارو بخواد 

بگو جلو بچه بی ادبتونو بگیرین از ظاهر بقیه ایراد نگیرن. 

صحبت کن کلاسو عوض کن حتما بعد ادامه پیدا کنه هن از مدرسه متنفر میشه هم از خودش اعتماد بنفسمو از دست میده 

مدرسه اخه مدرسه خوبیه.دیکه کلاس دومم نداره.همین یه کلاسه

ببین وقتی کلاس دیگه ای نداره ، الان بنظرم ترجیحت بچه ات باشه وقتی داره اذیت میشه بگرد یه مدرسه ی دیگه پیدا کن 

زودتر 

بخاطر بچه ات 

البته میتونی راهکارای بچه هایی که نظر دادن و انجام بدی اگه نتیجه نداد مدرسه اشو تغییر بده