2777
2789

ما چهارماه عقد بودیم راضی بودم 

ولی مستاجر بودیم با هم تلاش کردیم تا شرایط تغییر کرد به لطف خدا بعد از پنج سال خونه خریدیم 

البته نمیشه مقایسه کرد مثلاً ذهن یک خونه در یک منطقه و شهر میشه پول خرید یه خونه در یک منطقه یا شهر دیگه عزیزم 

خیلیا مستاجر هستن اما مناطق خوب یا شهر متفاوت و ...

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

تقریبا ۳ ماه نامزد بودیم واسه که همو بشناسیم دوران خوبی بود چون خیلی رسمی و شیک و پیک باهم بودیم عین تو فیلما 🤭

بعدش عقد کردیم که حدودا ۳ سال و نیم‌ شد 

بعدشم دیگه عروسی 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر زیاد!اصلا نمیتونم تصور کنم دوران عقد زیاد و😞😞

توی شهرستان ما این یه تایم عادی هست واسه عقد 

ینی همه دست کم ۲ یا ۳ سال عقد میمونن بعد عروسی میکنن 

خیلی ها هم هستن که ۷ یا ۸ سال عقد هستن که دیگه واقعا زیاد و خسته کننده اس

.
اونی که شرایطش و داره و دست دست میکنه چی؟وقتی قراره بخریم و طول میکشه این عذاب آوره.

ما هم که خونه داریم برای ١۵ سال پیشه خونه سازی ما هم با هزار جور وام و قرض و اینا بود بعدشم پوستمون کنده شد تازه من همون ماه اول عروسی حامله شدم دیگه هزینه های بچه هم اضافه شد

توی شهرستان ما این یه تایم عادی هست واسه عقد  ینی همه دست کم ۲ یا ۳ سال عقد میمونن بعد عروسی م ...

برای ما هم دو تا چهار سال عادیه.در صورتی که در حال خونه ساختن باشن.اگه خونه بخرن دو سال یا کمتر.برای من عذاب آوره این انتظار.مخصوصا تو این شرایط گرونی نمیشه دوران عقد خوش بود. انشاالله خوشبخت باشین.

والا من متاهل نیستم ولی یه خواستگار دارم ۳۶سالشه ن خونه داره ن ماشین پدرشم گفت من ماسیمو میدم بهش خونه هم بعد عقد میخره البته دوتا بچه دیگ تو خونه داره یا دختر و یک پسر فکر نکنم جوابم مثبت باشه چون میگم اگه عرضه داشت تاالان باید زندگیشو جمع و جور میکردنمبدونم دارم اشتباه میکنم یا نه