2777
2789

تازه داشتم تعریف زندگی توحیدی رو می پرسیدم از اساتید 

جزوم ناقص شد   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم استارتر قصدترکوندن کاربری داره

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

تا وقتی که به همه چیز صفر و صد نگاه میکنیم و فکر میکنیم هرکی دنبال حجاب اختیاریه یعنی هرزس و با بیکینی میخواد بچرخه به نتیجه نمیرسیم و تاپیک به درد نخوریه

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
تازه داشتم تعریف زندگی توحیدی رو می پرسیدم از اساتید  جزوم ناقص شد    

زندگی توحیدی یعنی هر انتخابی که میکنی در لحطه لحظه زندگیت انتخاب هات بر اساس دستورات دینی خدا باشه و سعی کنی از دایره دستورات دینی بیرون نیای😁

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

الان اینم میترکه

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
وا فقط گفت ترکید چرا خودشیرینی میکنی فوری

اینا همونان که تو مدرسه میگفتن خانوم اجازه جعفری با دهن از آبخوری آب خورد   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡