2777
2789
عنوان

عوارض واکسن 😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 47 پست
قوربونت گلم واس همین میگم ضرر داره حالا دیگه دکترت گفته دیگه فرق داره

فقط خداکنه سری بعدی بهم استرازنکا نزنند چون همچنان با مصرف داروهای دکتر متورم هستم و کهیر میزنم اگه قرار باشه دوباره بهم استزازنکا بزنند دیگه واکسن نمیزنم چون واقعاً دارم اذیت میشم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
چرا نزدی؟ منم مرددم خیلیا رو خوندم ریزش مو گرفتن ترسیدم مخصوصا الان ک ریزش مو دارم

منم هزار درد و مرض دارم یکیش ریزش موی شدیده. والله میترسم بزنم اوضاعم بدتر بشه خصوصا که بچه دارم فرصت استراحت ندارم. پول میوه و دارو و دکتر هم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هزار درد و مرض دارم یکیش ریزش موی شدیده. والله میترسم بزنم اوضاعم بدتر بشه خصوصا که بچه دارم فرص ...

انقدری من بعد واکسن دکتر رفتم و پول خرج کردم بابام دلش میسوخت میگفت دیگه نرو پولات بده دکترا

انقدری من بعد واکسن دکتر رفتم و پول خرج کردم بابام دلش میسوخت میگفت دیگه نرو پولات بده دکترا

من هیچ پولی برا خوراک خوب و میوه و دکتر ندارم ینی اگه مریض بشم با بچه شیطون و حرف گوش نکن و بی پولی و تغذیه بد حتما میمیرم

من هیچ پولی برا خوراک خوب و میوه و دکتر ندارم ینی اگه مریض بشم با بچه شیطون و حرف گوش نکن و بی پولی ...

واکسن زدن هم شانسیه خیلی اطرافیان من واکسن زدن هیچیشون نشد ختی کوچکترین عوارضی هم نداشتن . ولی من نابود شدم

منم هزار درد و مرض دارم یکیش ریزش موی شدیده. والله میترسم بزنم اوضاعم بدتر بشه خصوصا که بچه دارم فرص ...

ای بابا 😓

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

چت بود مگه گلم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
چت بود مگه گلم

از صبح که واکسن زدم دقیقا شبش مریض شدم . روزی چند بار حملات پانیک بهم دست میداد قبل از واکسن اصلا سابقه پانیک نداشتم . سرگیجه داشتم لرزش بدن تپش قلب گرگرفتگی بی اشتهایی تاری دید  . ضعف بی حالی اصلا نمیتونستم تکون بخورم فقط افتاده بودم انقدر حالم بد بود که حد نداشت

از صبح که واکسن زدم دقیقا شبش مریض شدم . روزی چند بار حملات پانیک بهم دست میداد قبل از واکسن اصلا سا ...

وای خدا خودش کمکت کنه عزیزم 😓 معلوم نیست دارن با مردم بدبخت چیکار میکنن ادم نمیدونه بزنه نزنه 😭

چی زدی حالا

وای خدا خودش کمکت کنه عزیزم 😓 معلوم نیست دارن با مردم بدبخت چیکار میکنن ادم نمیدونه بزنه نزنه 😭 چ ...

سینوفارم زدم . ۱ ماه که داغون بودم محتاج یه لیوان اب بودم اصلا نمیتونستم کارام کنم بعدش کم کم بهتر شدم ولی هنوز ادم قبل واکسنه نشدم 

سینوفارم زدم . ۱ ماه که داغون بودم محتاج یه لیوان اب بودم اصلا نمیتونستم کارام کنم بعدش کم کم ...

عزیزدلمم ان شاءالله ک خوب باشی گلم دردات تا همین الان باشه دیگه..

ممنون عزیزم چقدر مهربونی شما

فداتشم😘